Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség volt ezt neki elmondani? Szerintetek mit szólna ha ezek után elmondanám neki, hogy ő volt az?
Van egy lány osztálytársam, aki látta, hogy valami bajom van és megkérdezte, mi az.
Elmondtam neki, hogy beleszerettem egy lányba. (persze nevet nem mondtam) Aztán erről még beszélgettünk sokat, hogy ő neki biztos más tetszik, meg én úgyse tetszenék neki. Ő meg mondta, hogy nem biztos tetszik neki valaki.
Az irónia, hogy az a lány, akiről beszélgettem vele, ő maga.
Bocs, ez nagyon felidegesített, most komolyan.
Ott törődik veled, meg minden, annyi féle képpen el lehetett volna sütni, ha romantikus beálítottságú a csaj, akkor menten beájul, hogy te micsoda egy pasi vagy, és csak az övé sötöbö sötöbö, és KIHAGYTAD????
Azonnal hozd helyre! Holnap első dolgod legyen letérdelni elé (na jó nem) és megmondani, hogy miatta bánkódsz így, és legyen a tiéd!!!!
Ha már foglalkozik veled, és az érzéseiddel, az több, mint jó jel!
"Ha már foglalkozik veled, és az érzéseiddel, az több, mint jó jel!"
De az is lehet, hogy mint barát csak kíváncsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!