Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeség volt ezt neki elmonda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség volt ezt neki elmondani? Szerintetek mit szólna ha ezek után elmondanám neki, hogy ő volt az?

Figyelt kérdés

Van egy lány osztálytársam, aki látta, hogy valami bajom van és megkérdezte, mi az.

Elmondtam neki, hogy beleszerettem egy lányba. (persze nevet nem mondtam) Aztán erről még beszélgettünk sokat, hogy ő neki biztos más tetszik, meg én úgyse tetszenék neki. Ő meg mondta, hogy nem biztos tetszik neki valaki.

Az irónia, hogy az a lány, akiről beszélgettem vele, ő maga.

2012. jan. 22. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
hát hülye vagy, hogy nem mondtad el neki, hogy ő tetszik. egy kérdéstől már megkímélted volna magad. ha tetszik, akkor nem kell ülni, mint a kuka, és titkolózni előtte. hanem minél több időt vele tölteni, udvarolni, kedveskedni...
2012. jan. 22. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy ha ő lenne az a lány, neki bejönnél-e.
2012. jan. 22. 17:18
 3/10 anonim válasza:
100%
Szerintem mondd el neki az igazat!Hogy ő az a lány aki tetszik neked
2012. jan. 22. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,hogy ő tetszik neked.A lányok többnyire nem szeretik az ilyen kis mimóza pasikat.Tedd oda magad ne a babérjaidon ülj,már bocsi.Hajrá :)
2012. jan. 22. 18:52
 5/10 A kérdező kommentje:
De a gond, hogy osztálytárs.
2012. jan. 22. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg tudakold meg máshogy,de ha azt hiszi neked más tetszik biztos nem fog lépni feléd vagy letagadja,hogy tetszel neki,mert az meg neki lenne égő.Valld be az a legtisztább vagy hagyd ennyiben az ügyet.Amúgy meg ha kiderül,akkor mi van?Megmondod vonzódsz hozzá ha nem viszonozza akkor is kimagyarázod,hogy pasi vagy,bejön ennyi ez normális dolog
2012. jan. 22. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, ez nagyon felidegesített, most komolyan.

Ott törődik veled, meg minden, annyi féle képpen el lehetett volna sütni, ha romantikus beálítottságú a csaj, akkor menten beájul, hogy te micsoda egy pasi vagy, és csak az övé sötöbö sötöbö, és KIHAGYTAD????

Azonnal hozd helyre! Holnap első dolgod legyen letérdelni elé (na jó nem) és megmondani, hogy miatta bánkódsz így, és legyen a tiéd!!!!

Ha már foglalkozik veled, és az érzéseiddel, az több, mint jó jel!

2012. jan. 24. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
a történet folytatása nagyon érdekelne!! :) jó lenne,ha lennél oly szíves írni majd legalább komit,hogy mi történt!remélem happy end lesz!! ^^
2012. jan. 25. 06:41
 9/10 A kérdező kommentje:

"Ha már foglalkozik veled, és az érzéseiddel, az több, mint jó jel!"

De az is lehet, hogy mint barát csak kíváncsi volt.

2012. jan. 25. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
És a barátság nem jó jel? Legalább nem 0-ról indulsz!!!
2012. jan. 26. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!