Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék vele összeköltözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék vele összeköltözni, de nem merem elmondani neki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és minden vágyam hogy együtt is élhessek vele. Mindketten fősulisok vagyunk, és kb. fél-1 órányira lakunk egymástól. Ezért is egyszerűbb lenne együtt laknunk, meg azért is, mert ő sokat dolgozik a suli mellett is. Viszont képtelen vagyok előhozakodni a témával..mert nem tudom mit szólna hozzá..lehet h még nem akarja és félek, ezzel csak elijeszteném. Mit tegyek?
2012. jan. 1. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azzal lehet elijeszteni egy srácot, ha mindenáron hozzá akarsz költözni. Felvetni a kérdést (főleg, ha esetleg logikusan is levezeted) viszont nem gáz.
2012. jan. 1. 18:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mit gondol az együttélésről...Vesd fel neki az ötletet.Néma gyereknek az anyja se érti a szavát.
2012. jan. 1. 18:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Hozzáköltözni nem tudnék, mert a szüleivel lakik, és hely se lenne stb. Egyszer a legjobb haverja kérdezte hogy lesz-e összeköltözés...én erre konkrétan aztse tudtam mitmondjak...hiszen nagyon spontán jött a kérdés..de óvatosan válaszoltam csak, mivel ha a legjobb haverjának kitálalok, az olyan mintha pasimnak mondanám...
2012. jan. 1. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Figy, 5 hónap után ez még korai lenne... sokaknál még évek után is elhamarkodott lépés, nemhogy ilyen rövid idő után... először legyetek együtt több napot, aztán hetet próbából, hogy kitapasztaljátok ,,egymást."
2012. jan. 1. 18:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Nálunk az a fő baj, h így napokat nem tudunk egyszerre egymással tölteni, mert sokat dolgozik. És innen nem megy munkába ahol én lakom, mert korán kéne nagyon felkelnie stb. A közös nyaralásra az esély a 2%-kal egyenlő, mert ő neki mindig másra kell a pénz...Igaz, hogy sosem hoztam szóba még a közös nyaralást. Na ezt se nagyon merem szóbahozni.
2012. jan. 1. 18:26
 6/13 anonim ***** válasza:
5 hónap után eszedbe se jusson összeköltözni vele.
2012. jan. 1. 18:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Öt hónap után összeköltözni? Az ilyenektől szoktak automatikus menekülni még ha jónak is tűnik a kapcsolat? Ha nem nyitod ki a pofád, akkor szerinted honnan fogja tudni.

"Nálunk az a fő baj, h így napokat nem tudunk egyszerre egymással tölteni, mert sokat dolgozik. És innen nem megy munkába ahol én lakom, mert korán kéne nagyon felkelnie stb. A közös nyaralásra az esély a 2%-kal egyenlő, mert ő neki mindig másra kell a pénz...Igaz, hogy sosem hoztam szóba még a közös nyaralást. Na ezt se nagyon merem szóbahozni."

Mindig csak én csak én. Nem vagy te egy kicsit önző? Szerinted azért melózik annyit, mert unatkozik? Ha meg együtt élnétek és fáradtan haza ér, az lenne a baj, hogy nem törődik veled eleget. Honnan veszed, hogy nem jön össze a nyaralás - amit gondolom neki kéne fizetnie - hiszen még tél van?

Az ilyen csajoktól mentsen meg a sors.

2012. jan. 1. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak az ő részét kéne fizetnie..azt nem várom el h helyettem fizessen. És pont én nem vagyok önző, mikor állandóan kímélem. Ha elmegyünk vhova, akkor én max egy kávét kérek..sose "hívattam" meg magam ennél többre. Még ha elvisz kocsival vhova akkor is azt nézem, hogy neki merre a rövidebb, h ne kelljen rám költenie a benzinjét...Ésmég én vagyok önző..
2012. jan. 1. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Jó, akkor ennyi erővel te is elvihetnéd erre-arra. Meghívhatnád és nem csak azt néznéd, hogy minél kevesebbet költsön rád, mert így is költ.

És mi van, ha ő nem szeret nyaralni? Én például rühellem, hogy el kell mennem messzire, ahol meleg és tömeg van, ráadásul még költenem is kell egy csomót. Gondolom más is van ezzel így.

Ez az egész összeköltözősdi pedig egy nagy baromság. Amíg nem házasok a felek, addig mi értelme van? Azt írtad, hogy a szüleivel él? Akkor most ennyi ismeretség után költözzön albérletbe, mert neked így jó. Nem vagytok összenőve, így el kéne fogadnod, hogy nem töltitek együtt a nap 24 óráját. Ha meg ez lenne, akkor az lenne a baj, hogy meguntad szerencsétlent.

2012. jan. 1. 19:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát én sose unnám meg őt...az biztos. Az meg hogy én is meg akarom hívni, az már előfordult, de nem engedte, akárhogy akartam. És amugy meg nem azt szeretném h minden egyes pillanatban, a nap 24 órájában velem legyen, mert azt nem lehet, az embernek vannak egyéb dolgai is, mint munka edzés stb. Hanem h hozzám jöjjön haza. Ennyit szeretnék.
2012. jan. 1. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!