Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék vele összeköltözni, de nem merem elmondani neki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és minden vágyam hogy együtt is élhessek vele. Mindketten fősulisok vagyunk, és kb. fél-1 órányira lakunk egymástól. Ezért is egyszerűbb lenne együtt laknunk, meg azért is, mert ő sokat dolgozik a suli mellett is. Viszont képtelen vagyok előhozakodni a témával..mert nem tudom mit szólna hozzá..lehet h még nem akarja és félek, ezzel csak elijeszteném. Mit tegyek?2012. jan. 1. 18:13
11/13 anonim válasza:
5 hónap után korai, es ha olyan keveset talalkoztok, akkor az 5 hónapból maradt fele. Még nem ismered annyira. Mi 3 éve vagyunk együtt. Az első lépés, most sikeredett meg, hogy a szüleitől külőn van. De ne te erőltezsd, hogy költözzön el. én egyetemre járok, más városba mint ahol ő dolgozik. Sokat vagyunk együtt, de nem mernék én még össze költözni vele. Beszéltünk róla ő szeretné, de félek, hogy elhamarkodottan döntenék. Az össze költözés az már komoly dolog. Ha össze vesztek nem olyan könnyü be csapni az ajtót, s elmenni. Egy kicsit várj s ha nem alakul akkor te költözz arra a helyre ahol ő lakik, vagy a környékre, keress munkát ott, és majd ő is jonak tartaná akkor esetleg az össze költözést. De semmi képp ne hozzá költözz a szüleihez
12/13 anonim válasza:
A nyaralás jo dolog, nem kell annak olyan költséges lenni. Sátor s irány a természet, étel othonról meg oldható. s ha ketten vagytok nem tul drága ha meg kell venni sem. Egy kis vörös bor, tűz stb, a természetben ketten ez még a kapcsolatotoknak is jót tenne. nem kell hetek egynap is elég . Nekünk be vált, és túl nagy szervezés sem kell. Egyszer legyen tapasztalat több, hogy milyen ketten utána a költözés
13/13 anonim válasza:
Együtt él a szüleivel..Ha lenne pénze,külön lakna tőlük,szerintem nincs esély arra,hogy egyáltalán együtt béreljetek lakást :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!