A barátom úgy gondolja most már készen állunk arra, hogy lefeküdhetnénk egymással. Nagyon szeretem őt és én is szeretném de félek elmondani neki, hogy nekem ő lenne az első.Elmondanám de miképp?
Öööö...érdekes...Úgy gondolja készen álltok, te meg szeretnél vele lefeküdni, de még sosem került szóba, hogy szűz vagy??? Érdekes egy kapcsolat lehet...
Mi az, hogy megérti??? NEM SZÉGYEN, hogy szűz vagy!!! Nincs ezen semmi megérteni való!
Egyáltalán készültetek már vhogy a szexre??? Petting volt már? Vagy csak durr a közepébe lesz?
Ha jót akarsz magadnak, tudatod a pároddal, hogy szüz vagy, mert a szüzek sokkal több odafigyelést igényelnek, ha meg esetleg még petting se volt, akkor pláne! Amúgy nem tanácsos petting (több hónapos, míg meg nem ismeritek egymás testét) nélkül belevágni.
Talán kérdezd meg, ő mikor volt először úgy lánnyal. Aztán mondd el, hogy te még szüz vagy.
Sajnálom, hogy ilyen aggodalmaid vannak. Nem ismerlek, de tudom, hogy értékes ember vagy. Te is tudod?
És a barátod?
Mert, ha nem akkor csalódni fogsz, és üresnek érzed majd magad. Egy nőnek nagyon fontos, hogy akivel először teszi meg az gyöngéd legyen vele, és tisztelje.
Miért rettenne meg, inkább örülni, ha igazi férfi?
Ha nem örülne, én elküldeném a francba, nem érdemel meg.
Sok sikert!
Amíg nem harapod le a nemesebbik szervét addig nem igazán tudsz elkövetni hibát :D Egyébként ha megértő a párod akkor nagyon szívesen tanít majd :), egyáltalán nincs mitől félned.
Jah, természetesen védekezzetek majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!