Első alkalom volt és nem védekeztünk. Mennyi az esélye annak, hogy gáz lesz belőle? (hogy finoman fogalmazzak)
Figyelt kérdés
Kioktatásra nincs szükségem, tudom, hogy felelőtlen voltam. Tényleg tudom...
Egy-két napja menstruáltam még, tegnapelőtt vesztettem el a szüzességem. Fájt, véreztem, minden ami kell, de összességében nem volt vészes. Nem élvezett el, de persze tisztában vagyok vele, hogy attól még becsúszhat. De mégis mekkora a valószinűsége?
Előre is kösz az értelmes válaszokért.
2011. nov. 4. 11:31
1/21 anonim válasza:
Gáz, ha nem is, de gyerek még lehet...
2/21 anonim válasza:
Hogy gáz lesz belőle arra nagyon kicsi az esély, de inkább folyékony és szilárd halmazállapotú lesz
3/21 A kérdező kommentje:
De mégis..mennyi az esélye?
2011. nov. 4. 11:33
4/21 A kérdező kommentje:
mondom értelmes válaszokra vagyok kiváncsi
2011. nov. 4. 11:34
5/21 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezdhetsz gondolkodni a fiú és lány neveken. :)
7/21 anonim válasza:
Kevés az esélye.
Amúgy az a baj, hogy sok itt a tinifiú, akik ide járnak észt osztani. Ha minden egyes szexből gyerek születne, már nem 7 milliárd lenne a Föld népessége, hanem 14 milliárd...
8/21 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha nem élvezett el?
2011. nov. 4. 11:37
9/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a legutóbbi választ. Nem azért mert az a megnyugtató, hanem mert egy kérdésre normálisan válaszolt :)
2011. nov. 4. 11:38
10/21 anonim válasza:
Nem lesz gáz, ne aggódj.Ettől még nem lehet (nagyon nagyon kicsi az esély szinte nulla) De legközelebb védekezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!