Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalom volt és nem...

Első alkalom volt és nem védekeztünk. Mennyi az esélye annak, hogy gáz lesz belőle? (hogy finoman fogalmazzak)

Figyelt kérdés

Kioktatásra nincs szükségem, tudom, hogy felelőtlen voltam. Tényleg tudom...

Egy-két napja menstruáltam még, tegnapelőtt vesztettem el a szüzességem. Fájt, véreztem, minden ami kell, de összességében nem volt vészes. Nem élvezett el, de persze tisztában vagyok vele, hogy attól még becsúszhat. De mégis mekkora a valószinűsége?

Előre is kösz az értelmes válaszokért.

2011. nov. 4. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Megszakítással feleannyi nő esik teherbe, mint védekezés nélkül. Peteéréskor egészséges párnál, beleélvezéssel 20% az esély a terhességre. Tehát ha peteérésed volt (vagy az aktus utáni napokban volt), akkor is max 10% esély lehet rá. Persze ez téged nem fog vigasztalni, ha véletlen beleesel abba a 10%-ba.

De 10% elég sok, ha vki nem akar gyereket.

Azért azt elmondhatnád, hogy ha ennyire nagyon tisztában vagy a dolgokkal, akkor miért is esett volna nehezekre védekezni.

2011. nov. 4. 11:46
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm továbbra is a normális hozzászólásokat.

Igen, 19 évesen elméletben valóban mindennel tisztában vagyok. Nem véletlenül vártam eddig vele. Azért nem védekeztünk, mert már többszöri próbálkozás volt, és előzőleg gumival neki sehogy sem ment, főleg, hogy én abszolút tapasztalatlan vagyok és nem tudtam olyan szinten felizgatni...De minden bizonnyal ez volt az utolsó ilyen hiba. Azért lehet jól jön két héten belül egy teszt nem?...buta voltam...tudom

2011. nov. 4. 11:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem két héten belül, hanem két hét után.

Egyébként ezt felelősségteljesebb emberek tudod hogy oldják meg, Kézzel vagy szájjal, szex nélkül. És majd szexelnek akkor, mikor van más védekezési módszer. Pl. beszerzel vmi spermicidet, vagy szedsz tablettát.

Komolyan nem tudom ezt megérteni. Nekünk is volt már, hogy elkapott a hév és nem volt óvszer. De akkor nem az a megoldás, hogy akkor csinálom nélküle...azért boldoggá lehet tenni egymást behatolás nélkül is.

A pasid meg még gyakoroljon, ha ekkora akadály neki a koton.

2011. nov. 4. 11:59
 14/21 Pedobearrr válasza:
megszakítással elvileg 40%
2011. nov. 4. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:
khm....ha nem élvezett el akkor nem is ment semmi fehér cucc a p**cidba öregem, ha a lecsókolbász műbőr nélkül levet ereszt akkor van probléma
2011. nov. 4. 12:19
 16/21 napietus ***** válasza:

még vehetsz be 72 órásat, hamár ennyi eszed van 19 éves korodra. egyik-másik 17 éves értelmesebb...

de igyekezni, mert ketyeg az óra. tik-tak...tik-tak...

2011. nov. 4. 13:35
 17/21 anonim ***** válasza:
nem kell 72 órás tabletta! minek? nagyon nagyon kicsi az esélye! De ezt te is tudhatnád napietus 29 éves létedre!
2011. nov. 4. 17:09
 18/21 napietus ***** válasza:
miért olyan kicsi? a menstuáció után pár nappal volt, és gyakorlatilag nem védekeztek. nem csak előváladék, sperma is kerülhetett bele. abortusz rosszabb szvsz...
2011. nov. 4. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:

egy-két nappal előtte még menstruált...

na mindegy, te tudod. én 1évig megszakitással védekeztem és nem lettem terhes.

2011. nov. 4. 17:32
 20/21 Jubilee ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hiába írja bárki, hogy x vagy y százalék esély van arra, hogy teherbe essél, ha te épp abba a százalékba esel bele! :( Remélem, hogy most nem csúszott be a kisbaba, legközelebb vigyázz, ha szeretkezel!!! (31N)
2011. nov. 5. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!