Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeség ennyi idősen ezen gondolkodni?
Figyelt kérdés
Még csak 18 vagyok előttem az egyetem, de egyre jobban szeretnék önállósodni. Ami érthető is, de én már családra is gondoltam. Kicsit korai tudom, de van akinek a karrier és van akinek a család a fontosabb, hát én az utóbbia közé tartozom.2012. márc. 24. 23:50
3/8 A kérdező kommentje:
Nem. Férfi
2012. márc. 24. 23:55
5/8 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy most nekiállok hullajtani a magjaim, csak amíg a "korosztályom" lanba nyomatják a CS 1.6-ot én ilyeneken gondolkodok. Természetesen még nincs munkám, de ha jól megy nyáron már lesz egy versenyképes szakmám. Azzal elvileg képes lennék eltartani őket. De hidd el messze vagyok én még a családalapítástól :(
2012. márc. 25. 00:02
6/8 anonim válasza:
Én is ismerek egy pasit, totál hormonzavaros, bár nem eszetlenkedik, de a gyereket szeretne már mióta ismerem... mondjuk akkor még csak 23 körül volt, és sajnos azóta sem adatott meg neki a család (valahogy soha nem kezd a megfelelő nővel ehhez) de nagyon igyekszik. MÁr megvan minden, ami ehhez kell (jó állás, pénz, kertes ház, kocsi stb..) csak a nő nincs. Illetve épp megint van egy, csak épp kiderült, hogy eü problémái vannak és nem lesz olyan egyszerá a teherbeesés.
Szegényt néha sajnálom, de iszonyat fura, hogy totál úgy rá van pörögve a témára mint egy nő. De komolyan! Sőt! Még nőben sem láttam ennyire családra vágyó példányt. :) 34N
7/8 anonim válasza:
Nem baj, hogy gondolkodsz. Miért lenne baj? Felőlem könyvet is írhatsz, lesz sok pénzed... és eltartod a családod. Boldogan élsz amíg meg nem halsz. Problem? Nem baj, ha van eszed.
8/8 A kérdező kommentje:
Jól van látom vannak mások is akik "rákattantak" a család témára. Köszönöm a válaszokat! :D
2012. márc. 25. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!