Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy kb 30 éves korukig a lányoknak/nőknek a menő pasik kellenek, utána meg az okos, intelligens hűséges férfiak?
Azt vettem észre, hogy ez szinte mindenhol és mindenkinél így megy.
Kb 30 éves koráig, már a kis általánossulitól kezdve, minél nagyobb bunkó paraszt egy fiú, annál jobban kell a lányoknak. A gimiben ez még jobban fokozódik. Ott már szinte csak az igazi partyarcok rúghatnak labdába. Gimi után meg mintha még jobban beindulna a ribancoskodás. Gondolok itt a közgázos meg egyéb szakok hallgatóira. Ott is ugyanúgy a menő csávók kellenek nekik, akik partyarcok. Csak itt már követelmény, hogy legyen pénzük is. És pénzt valszeg apucitól vagy anyucitól kapnak.
Aztán ahogy telik az idő, mintha elkezdenék érdeklődni a "normális" fiúk iránt. Úgy 25 éves koruktól kezdve. Addig ki kell éljék magukat, bulizni kell orrbaszájba és minél többet szexelni.
Szóval olyan 30 éves korukig teljesen felszínes életet élnek, csak a külsőségek és a pénz számítanak.
És ezután elkezdenek érdeklődni az értelmes diplomás, lehetőleg jól kereső és kedves, aranyos, vicces férfiak iránt, akikkel esetleg családot is alapíthatnának.
De nem értem, hogy mi fiúk ezt miért hagyjuk? Szal van egy nő pl 25 évesen. Kiélte magát, mindenki végigkefélte, elvégzett esetleg egy büfészakot, mert a szülei berakatták valami sulira, oda is csak azért járt, hogy pasizzon. Miért kéne egy ilyen lányt vagy nőt elfogadnunk és szeretnünk hátralevő életünkben?
Én ezt valahogy gusztustalannak tartom. Márcsak azt a hozzáállást is, hogy addig nem kellettem nekik, aztán egyszercsak hogy elég érettek lettek, szimpatikus lennék. Nemtom mások hogy vannak ezzel, de nekem sértené a büszkeségem. Inkább maradok egyedül egész életemben.
Ti mit gondoltok?
A mai tinin korosztály elribancosodása a kereslet kínálat diagrammal jellmezhető!
Ha nem lenne rá igény, akkor nem érné meg végig menni a fél falun. De a tinikorban mindig a más, a társaság szava a mérvadó. Ha társaság unalmasnak tart akkor kivetnek maguk közül és akkor itt a világ vége. Tinikorban mindenki tartozni akar valahova, hogy érezze nincs egyedül. Így ilyen látszat, felszín kapcsolatok jönnek létre. A fiúk meg rájöttek, hogyan vegyék rá a lányokat a szexre: azt mondják ,hogy ez a dögös, a bevállalós az izgató. És ettől lesz egy lány igazi bombázó. Hát kapnak is az alkalmon. Később maguk is ráeszmélnek, hogy a saját boldogságunkért csak mi vagyunk a felelősek. De tinin korban sokakban nincs meg a kurázsi, hogy széllel szembe pisáljon. Inkább megy a tömeg után és hagyja veszni egyéniségét.
Szóval ez valahol a fiúk felelőssége is. Tinikorban inkább csak dugni akarnak, belenyalni a mézes bödönbe, és kellenek a könnyen kapható lányok. Az más kérdés, hogy idősebb korban meg pont az "ártatlanabb" lányok kellenek majd feleségnek, életük párjának.
Nekem ez az eddigi meglátásom.
22/L
Hm, ez igaz utolsó.
Bár én mindig is szembementem a tömeggel. Utáltak is érte rendesen a gimiben. Utolsó évben már szinte számoltam a napokat hogy vége legyen :D
Még én is felháborodtam a leíráson, pedig fiú vagyok! :D
Egyébként meg a 30 és "jófiúkat" csak arra használják, hogy legyen mellettük papucsférjnek. Aztán a 30 éves macsókkal meg félrekúrnak.
Szóval ez mindig így lesz. Nem a nagy észtől meg a kedvességtől nedvesedik a suncijuk. Ha egy gyökér vagy, akkor lehetsz te bármilyen intelligens, sikeres meg gazdag, csak pénzzel/pénzért szerezhetsz nőket (pl. Donald Trump, Charlie Sheen)
Az meg szintén nem feltétlenül igaz, hogy a hatalmas partiarcokból lecsúszott senkik lesznek egytől egyig, a középsuli gyökerei meg a világ urai. A legtöbb sikeres férfi abból a csoportból kerül ki, aki habár tanul, de könnyedén alakít ki kapcsolatokat, el tudja engedni magát és laza, ellenben van felelősségérzete, és megbízható, következetes. Szóval a kettő között valahol.
Srácok, azért egy kicsit túlzásba vittük itt az általánosítást! A helyzet az, hogy vannak sokkal szolidabb, visszafogott lányok is, de őket jóval ritkábban látjuk, mert sokat tanulnak / dolgoznak / ülnek otthon és nem járnak minden héten buliba, és nem matt részegek minden pénteken/szombaton. Persze ők a kisebbség. Szerencsére nem mindenki az alibi gimikben meg a "faiskolában" szocializálódott...
Már várom, hogy mikor írnak egy ugyanilyen hangvételű kérdést a lányok, a semmirekellő pasikról, akiknek csak a plázatöltelék Barbie-babák kellenek...
"Ne a múltját nézd!" Meg hasonló szövegek...
Mi a fenét nézzen az ember? Ha egy új munkahelyre megy valaki ott is kell egy önéletrajz az iskolai, szakmai múlttal. És felelőségteljesebb munkakörben utána is néznek rendesen, lecsekkolják a leírtakat, kontaktszemélyeket kérnek, stb.
Ha teszem azt feleséget, a gyermekei anyját keresi egy nőben az ember akkor ne nézze honnan jött? Ne nézze milyen igényeséggel alakította az emberi kapcsolatait?
Higgyje el valaki automatikusan egy 30 év körüli nőről, hogy ha eddig nagy ívben tett az egészre akkor hirtelen, varázsütésre megváltozik a személyisége azzal párhuzamosan?
Ugyan már... Azért mert ma ez tömegjelenség attól ez még nem lesz mindenki számára elfogadható.
Mondom mindezt úgy, hogy próbáltam már ilyenformán "elfogadó" meg "rendes" lenni és még 30 körüli sem volt egyik lány sem. Sajnos már eleve az egy borzasztó érzés amikor bár elfogadja és értékeli a figyelmet és a szeretetet, de mindez láthatóan új és nem várt "meglepetés". Tehát sohasem kereste igazán, pláne nem volt kőkemény elvárás a részéről férfiak terén...
Békák után királyfinak lenni? Nekem pl. nem ment... Pedig szerettem volna túljutni az ellenérzéseimen.
Én nem tudom miről beszéltek. Fősulira jártam, több szép lány is volt, de egyik sem volt mindenkivel összefekszem fajta, hanem stabil kapcsolatban éltek, egy volt, aki házas pasival járt, na őt nem bírtam mondjuk, a többiek tényleg szépek voltak, csinosak és szép arcúak.Egyet ismertem, de az éppen, hogy kicsit testesebb nem szép arcú, rövid hajjal, na ő tényleg ribizli volt minden péntek este mással.
Ez meg már nagyon unalmas, hogy a csúnyácska, vagy öregedő nők leszólják a szépeket, nagyon szánalmas. Ők sem tehetnek róla, hogy nem születtek szépnek, akkor miért szólják meg, vagy ez az általánosítás, hogy szép=ribi, csúnya átlagos=normális. Igen is vannak kedves hűséges lányok, nők , akik szépek ugyan-úgy, mint léteznek jó-és rossz emberek nemtől függetlenül.
Azt meg kikérem magamnak, hogy a közgáz szakot leszólják, gondolom olyanok, akinek az érettségi van meg. 3,5 évig tanulni nem könnyű, illetve nagyon stresszes is, ellehet felejteni ezt a kijelentést, hogy egy főiskolán egyetemen nem kell tanulni. Felháborító sok érettségizett okos, akik oly könnyen ítélik el a szép lányokat, ha meg tanult, akkor egyenesen égjen a pokolban, hogy meri, nem?-.-.Bárki tanulhat sportolhat, és dob rajta sokat nem irigykedni kell állandóan, hanem tenni a dolgokért. Komolyan még a boltban is ez megy köszönsz normálisan próbálsz velük kedves lenni mint vevő, és a kövér, csúnyácska nők, akik az eladók meg lekezelően bánnak az emberrel, nagyon unalmas már ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!