Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy kb 30 éves korukig a lányoknak/nőknek a menő pasik kellenek, utána meg az okos, intelligens hűséges férfiak?
Azt vettem észre, hogy ez szinte mindenhol és mindenkinél így megy.
Kb 30 éves koráig, már a kis általánossulitól kezdve, minél nagyobb bunkó paraszt egy fiú, annál jobban kell a lányoknak. A gimiben ez még jobban fokozódik. Ott már szinte csak az igazi partyarcok rúghatnak labdába. Gimi után meg mintha még jobban beindulna a ribancoskodás. Gondolok itt a közgázos meg egyéb szakok hallgatóira. Ott is ugyanúgy a menő csávók kellenek nekik, akik partyarcok. Csak itt már követelmény, hogy legyen pénzük is. És pénzt valszeg apucitól vagy anyucitól kapnak.
Aztán ahogy telik az idő, mintha elkezdenék érdeklődni a "normális" fiúk iránt. Úgy 25 éves koruktól kezdve. Addig ki kell éljék magukat, bulizni kell orrbaszájba és minél többet szexelni.
Szóval olyan 30 éves korukig teljesen felszínes életet élnek, csak a külsőségek és a pénz számítanak.
És ezután elkezdenek érdeklődni az értelmes diplomás, lehetőleg jól kereső és kedves, aranyos, vicces férfiak iránt, akikkel esetleg családot is alapíthatnának.
De nem értem, hogy mi fiúk ezt miért hagyjuk? Szal van egy nő pl 25 évesen. Kiélte magát, mindenki végigkefélte, elvégzett esetleg egy büfészakot, mert a szülei berakatták valami sulira, oda is csak azért járt, hogy pasizzon. Miért kéne egy ilyen lányt vagy nőt elfogadnunk és szeretnünk hátralevő életünkben?
Én ezt valahogy gusztustalannak tartom. Márcsak azt a hozzáállást is, hogy addig nem kellettem nekik, aztán egyszercsak hogy elég érettek lettek, szimpatikus lennék. Nemtom mások hogy vannak ezzel, de nekem sértené a büszkeségem. Inkább maradok egyedül egész életemben.
Ti mit gondoltok?
nekem az aranyos, értelmes, gondoskodó pasik tetszettek.
csakhogy, nekik is ám ezek a r*bi szépségek tetszenek.
ki nézne rá gimiben egy Betty a csúnya lányra? m kb. úgy néztem ki.
a fiúk Sem veszik észre a normálisakat, csak a közgázos kefetartókat.
én most, 20 éves koromra kupálódtam ki, most lett emberi külsőm. az átlag alatti férfiak is csak a Miss Universe-eket veszik észre. én vagy lelki szemetes lehetek, vagy numera (és köszönöm szépen, egyik sem leszek).
családot akarok alapítani, már 15 éves korom óta, de vlsz macskás öregasszony leszek.
Végig olvasva a magyarázatod, azért én is felháborodtam egy kicsit!
Először is, mert általánositasz! Sajnálom, h az életben, csak ilyen "nőkkel" találkoztál...de arra nem gondoltál,h rossz kategóriában keresgetsz? Én megértem, h szinte minden férfinak a 90-60-90es, szőke, D kosaras csajok jönnek be, de mi lenne,ha ti is egy kicsit elvonatkoztatnátok a külsőségektől, és bepróbálkoznátok szolidabb, szerényebb csajoknál is. Hiszem azt, h az ilyen lányok sokkal rendesebbek és jobban megbecsülik azt a lehetőséget, amit az élet kinál nekik.
Na, megint megy a szokásos szöveg. Nincs ráírva egy csajra sem, hogy milyen!Komolyan, a tököm tele van már ezzel, hogy szép lány=hülye p..a, átlagos lány=normális
Személyiségfüggő az egész. Eleve sok férfinek teljesen mindegy, hogy néz ki a lány, csak dugni lehessen. Ha pedig egy lányra sok fiú száll rá, mert könnyen kapható, akkor el is hiszi magáról, hogy mekkora szépségkirálynő, akármilyen csúnya legyen is!
Nekem már 16 évesen is az intelligens, jólnevelt, hűséges pasik tetszettek. Éppen ezért is vagyok egy ilyen pasival 16 éves korom óta. A pénz pedig sosem számított, majd együtt elérjük, hogy kényelmes életünk legyen.
20/L
30 évesen rájönnek hogy már nem is olyan dögösek és már bármi jó nekik :D
Ennyi a válasz.
Addig alfának kell lenned ha akarsz vmit! Alkalmazkodsz a hatalmas igényekhez vagy véged!
F18
Na, ismét kiderült, hogy kilógok a sorból. Engem inkább az okos, kreatív pasik vonzanak, mint pl. Edd China, vagy Alan Rickman.
Számomra nem vonzó egy luxusautóval szaladgáló bunkó majom, akiket pl. tömegesen látni az East Sideban. Mert nézhet ki jól, és lehet vagyonos, de ha a randikon a kínos csend dominál, és képtelen értelmesen megszólalni egy normális emberekből álló társaságban, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!