Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző az, hogy a férfiak vásárolnak a nőknek ruhákat, cipőket, parfümöket? Mik a tapasztalataitok?
Semennyire. A férfiak nem ismerik a nők kedvenc márkáit, méreteit, és csak úgy nem fognak venni valamit maguktól.
A nőkkel való együtt vásárlást is "híresen szeretik" a férfiak.
Egyedül nem szoktam neki parfümöt se cipőt venni. közösen max 1 két ruha /esetleg parfüm/. De ott is inkább csak válaszolok a "tetszik, jól áll rajtam" /szerinted jó?/ kérdésre:D
Egyébként én sem várom el hogy Cipőt v. ruhát v. parfümöt vegyen nekem.
dr.b. 23F
Ha ő is meglep néha, akkor én is őt. Ez így van jól, nem?
De az kizárt, hogy én vásároljak rá. Hát mi vagyok én, csicska? Amúgy honnan veszi egyik válaszoló, hogy a férfiak nem szeretnek a szerelmükkel együtt vásárolni? :) Mert ha tényleg ezt hiszi, bizony el van tévedve.
Én pl. szeretek vele vásárolni. Természetesen nem én fizetek. Nekem is fontos, hogy jól nézzen ki. :) Akkor én most valami kivétel lennék?
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!