Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi alapján választasz barátot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választasz barátot, barátnőt magadnak?

Figyelt kérdés
Jó test? Szép arc? Biztos anyagiak? Hűséges, megbízható? Ne legyen ribanc/szoknyapecér?
2012. ápr. 4. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálam a személyiség a meghatározó. Nem árt, ha szép az arca és alacsony, de ha a jelleme elvarázsol, akkor a külső nem számít.

Pont emiatt nem is nagyon van hasonlóság az exeim között. Ha látok egy nőben kihívást, rejtélyt és ha komolyan veszi az életet, vagy legalább látok esélyt arra, hogy tudná komolyan venni (ritka), és legfőképp, ha intelligens, akkor nekem már bejön.

2012. ápr. 4. 23:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Külső: legyen helyes arca, szép szeme, soha ne öltözzön divatosan, alkatilag passzoljon hozzám (mivel vékony vagyok, ne legyen se duci, se mackós, se túl kigyúrt, hanem inkább ő is vékonyabb)

Belső: legyen kedves, aranyos, őszinte, hűséges, legyenek hasonló érdeklődési köreink, hasonló hobbijaink, hasonló ízlésünk, legyen humorérzéke, szeressek vele lenni, és mindenben számíthassak rá!

A belső fontosabb, mint a külső, de azért valamennyire a kinézet is számít

2012. ápr. 4. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Legyen normális, intelligens, kedves, de őszinte, és ne legyen ribanc. Külsőre annyi elvárásom van, h ne legyen nálam magasabb, de volt már olyan, akinél ez se számított volna. Sajnos a lányok viszont mind külső v pénz alapján választanak, így esélytelen vagyok.
2012. ápr. 5. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!