Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választasz barátot, barátnőt magadnak?
Figyelt kérdés
Jó test? Szép arc? Biztos anyagiak? Hűséges, megbízható? Ne legyen ribanc/szoknyapecér?2012. ápr. 4. 22:11
3/13 archon válasza:
Külsőleg az összhang a lényeg, belsőleg pedig "hasonló hasonlót keres"
4/13 A kérdező kommentje:
Az hogy mekkora a melle, meg hogy hogyan szop azután derül csak ki, hogy lefeküdtetek.. elöbb jártok, nem de?
2012. ápr. 4. 22:13
5/13 anonim válasza:
Legyen vonzó számomra, érezzem jól magam mellette na és legyen őszinte és hozza ki a legjobbat belőlem.
6/13 anonim válasza:
Nem szoktam választani, meg mérlegelni, egyszerűen kialakul. A lányok között akik bejöttek, nincs sok összefüggés. Mind másmilyen volt, szinte minden tekintetben.
1. voltam. :)
7/13 anonim válasza:
De azt meg lehet kérdezni, hogy szokott szopni. Már abból is sokminden kiderül
8/13 anonim válasza:
Ja, milyen jó kis ismerkedős szöveg lenne:
Szia, Béla vagyok. Szoktál szopni? :)
9/13 mosolyogj! válasza:
Fontos, hogy legyen saját egyénisége, de ez valahogy illeszkedjen az enyémhez. És szeressem... hogy miért szeretek valakit azt nem igazán tudnám megmondani...csak úgy jön ez az érzés és elvarázsol... :) bár ez így leírva elég nyálasan hangzott....
10/13 asdface válasza:
Én nagyon tudom szeretni a jó fej, bájos, mosolygós lányokat.
Volt már, hogy "csunya" volt a lány és ránkkérdeztek és igent mondtam, hogy járnék vele, ha nem lenne barátja - ez tabu nálam - és mikor ő nem volt ott, akkor megmondták, hogy nekem tetszene?
És igen, tetszik. A mai napig is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!