Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha még csak pár hónapja is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még csak pár hónapja is, de együtt élsz a pároddal, akkor szoktál magadnak pénzt félretenni (pl. ruházkodásra stb)?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez is a magánszférám része. Persze a saját fizetésből, és annyit, hogy csak havonta egy-egy szép dolgot meg tudjak venni magamnak, anélkül, hogy emiatt nélkülözni kéne (kb 5ezer Ft).
2011. dec. 15. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem.Közös kassza,közös bankszámla,ha ruha kell,akkor eről fizetek,ahogy párom is.

(ha ajándékra kell,akkor pénzlevételnél veszek le mindig pár ezerrel többet,igy nem tűnik fel neki...ellentétben vele,aki kártyával fizeti ki az ajándékom,és nekem jön az sms :) de férfi,igy szeretem )

2011. dec. 15. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen. Ahogy én sem kérdezem meg mit vett meg magának amire szüksége volt, s amiért nem olvasom el a telefonjában az sms-eket, s nem is veszem fel ha az ő telefonja csörög. (Hiszen azon nem engem hívnak.)
2011. dec. 15. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
ha nős vagy, akkor már felesleges, az aszony el veszi mindet.amugy meg nincs értelme férre teni, mert ha kell valami a pasi(mi) megveszi a nőnek ami kell, és saját magának is.
2011. dec. 15. 20:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Én még tanuló vagyok (ösztöndíjat kapok),az élettársam már dolgozik,és tegnap vettem magamnak pár apró dolgot,amire nekem már nagy szükségem volt,és megkérdezte tőlem,hogy már megint vettem magamnak valamit?Mint ha ő nem tudná,hogy jó pár hónapja nem költöttem magamra.De egyébként én mondtam neki,hogy már rendes fizetést kapok,akkor is fogok magamra költeni,ha nem is tudok sokat,mert ha mát dogozik azért a pénzért,akkor legyen nekem is belőle valami.
2011. dec. 16. 10:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled. Az anyagiasság viszont megrontja a kapcsolatot. Így nem sok jót jósolok a pároddal ha már ilyen szinten elkezdi ezt.
2011. dec. 17. 06:46
 7/9 A kérdező kommentje:
A barátom mesélte egyszer,hogy a volt barátnőjére elég sokat kellett költenie,mert a csaj elvárta tőle.DE hiába vette meg a lánynak a dolgokat,nem hordta.Mondta nekem,hogy én megérdemelném,hogy többet költsön rám,de nem tud rám költeni.A barátom hegesztő,néha annyi pénzhez jut a plusz munkákból...Egyébként én nem várom el,hogy költsön rám,csak azért mégis jól esne nekem is ez az egész.
2011. dec. 17. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha elfogadsz egy jótanácsot, SOHA nem lesz közös számlátok. Tartsd meg a tiédet, neki is legyen sajátja. Egyezzetek meg, hogy a rezsit, kaját, közös költségeiteket együtt fizetitek, de a többi felett te rendelkezz. Nem kell magyarázkodnod, ha veszel magadnak apróságokat. Ezt a legelején le kell szögezni, hogy később semmilyen konfliktus ne legyen belőle.

Ezt egy 13 éve házas asszony adja neked.:-)

2011. dec. 18. 00:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a nagyon jó tanácsot,meg is fogadom!!Valamelyik nap megkérdeztem a barátomtól,hogy zavarta e őt,hogy vettem magamnak pár ruhát,azt mondta nem,végül is az ÉN pénzem,meg most még külön kassza van,de azt már nem mondtam neki,hogy végig külön kassza lesz.Majd felhozzuk ezt a témát,ha eljön az ideje,és akkor mondani fogom neki.
2011. dec. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!