Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak együtt?
Nem értek egyet az elsővel... ez még nem jelenti hogy nem lesz hosszútávú kapcsolat.
Szerintem ez az összecsiszolódás időszaka, ha igazán szeretik egymást akkor most megtanulnak kompromisszumokat kötni és ezután elmélyül majd a kapcsolatuk.
Egy kapcsolat vérmérséklete a benne lévők vérmérsékletétől függ. Ha te kedves kérdező egy nyugodt békés alkat vagy akkor nem értheted meg milyen egy igazi jó balhé a szerelmeddel... hát még a békülés utána. :)
így leírva a csaj van érte jobban oda.
és,hogy miért vannak együtt?
tél van,nehezebb csajozni és jobb kitelelni egy hisztérikával,aki főz,dugni is lehet bármikor,mint egyedül.
# 2/5-s vagyok.
Kedves utolsó...
Akkor az nem volt igaz szerelem, ha 3 év után véget ért, és soha többet olyat nem akarsz... :)
Nekem is hasonlóképpen kezdődött a kapcsolatom, 1 évig 2 hetente szakítottunk... de aztán lecsendesült. Már 5 éve vagyunk együtt és az esküvőt tervezzük. És senki mással nem tudnám elképzelni az életem, csak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!