Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve van párom! Észrevettem, h megnézi a csajokat! Pl. Volt olyan h a kocsiban maradt én bementem a boltba. Gyors kiszaladtam, mert +akartam kérdezni, h kell e neki vmi, de engem észre se vett! Ment 2 miniszoknyás csajszi, őket bámulta. Mit tegyek?
húúú, megnéz egy lányt, hát ez aztán bűn, most akassza fel magát :D:D ezt te sem kérdezheted komolyan, 2 éve veled van, ez nem elég bizonyíték arra, h szeret és veled akar lenni?? persze h megnéz másokat, mert ha te meglátsz egy helyes srácot, akkor nem kezdesz el a másik irányba nézni h jujj, nehogy meglássam!
és azért tagadja, mert látja h mekkora szappanoperát csinálsz az egészből. ne én ERRE nem tudom rámondani h érett viselkedés.
nézi... ennyi. ettől még nem csinál semmit, ettől még téged szeret és te vagy a legszebb neki. ha tovább nyaggatod ezzel, az lesz a vége h megunja és lelép.
L.19
ÚRISTEN! Hát ez tényleg borzasztó, hogy emberből van a párod.. :P
Na de most komolyra fordítva a szót.
1. van ilyen kérdésből kb 200 már, csak a keresőt kellett volna használni.
2. A férfiak 98%-a ezt teszi.
3. Te nem szoktál soha nézni embereket/pasikat az utcán, máshol, bármikor, bárhol?
4. Szeret Téged, hisz veled van, és nem rohan oda ismerkedni más nőkhöz. Csak nézi őket. Attól, hogy valakinek van párja miért ne nézhetne meg egy számára esztétikus embert?
Nem akarod véletlenül a pasidat bezárni a szobádba örökre, lakattal? Kérdésedből következtetve, de bezárnád... Gondolkozz ezen el légyszíves.
Elég sok pasim volt, és eddig akikkel jártam, nem jelentett gondot ez a dolog. Nyilván észrevesszük a többi embert, de azért meg lehet látni, hogy kit hogyan nézünk meg. Egyszer volt egy kapcsolat-kezdeményem. A pasi kocsija lerobbant a belvárosban, ezért nekiállt szerelni. Én is kiszálltam. Ez volt a 2. randink. És kicsit beszélgettünk, aztán sétálgattam. És egyszer csak azt vettem észre, hogy nem is a kocsi motorját bütyköli, hanem az elhaladó hölgyeket stíröli. Ez az utána fordulós stílus. És direkt elkezdtem figyelni messziről... Úgyhogy el is ment a kedvem a pasitól. :) Több randi nem volt. De mással ilyen gondom nem volt.
Ebből kiindulva figyeltem a pasi ezt követő magánéletét, mivel volt közös ismerősünk, ezért mindenről tudtam. A pasi nem igazán volt eddig kitartó, pedig ennek már 8 éve. Én is véletlenül találkoztam vele valamikor, mikor neki már egy egy éves kapcsolata volt, persze rámnyomult volna. Pedig nagyon helyes barátnője volt, és eléggé sajnáltam is szegényt, hogy nem lát tovább az orránál.
Szóval én amondó vagyok, hogy ha folyamatosan bámészkodik, úgy hogy közben téged észre se vesz, és nem csak úgy hogy megnézek egy járókelőt, akkor én is fontolóra venném a lelépést. :)
30/N
utolsó: szerintem a 2 helyzet különböző. ha srác vagyok, a 2. randin nyilván nem fogok stírölni minden második csajt, akkor azzal foglalkozok, akivel szeretnék járni.
de a kérdező párja már 2 évet bizonyított, én is pont annyi ideje vagyok együtt a barátommal és soha még csak meg se fordult a fejembe h egy ilyet felrójak neki. sőt, inkább viccesen megkérdezem, h na, ez egy 10es csaj volt? :)
ne legyünk már ennyire féltősek, ez egy nagyon gyakori hülyesége az embereknek és nagyon gyakran ez a kapcsolat vége. ha meg akar csalni akkor is megteszi ha hisztizel neki álló nap h ne nézzen másra, ha meg szeret, akkor akkor is szeretni fog ha nem szúrod vasvillára ha mást is megnéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!