Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve van párom! Észrevettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve van párom! Észrevettem, h megnézi a csajokat! Pl. Volt olyan h a kocsiban maradt én bementem a boltba. Gyors kiszaladtam, mert +akartam kérdezni, h kell e neki vmi, de engem észre se vett! Ment 2 miniszoknyás csajszi, őket bámulta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Marha idegesítő. Áltaálban én szoktam vezetni,ő csak néz egyenesen,de ha lát vmi csaj fél szemmel aki megy a járdán,akkor rögtön odanéz. A pláne ebben az,hogy amikor szólok neki még le is tagadja! Van vki hasonló helyzetben! Nekem már elegem van ebből.....Hazudozik,hogy ő nem nézi....én találom ki.stb.
2009. jún. 16. 18:33
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy amikor már elmondom neki 5ször,hogy ne tagadja,akkor az mondja,hogy ő legalább nem a neten nézegetni a csajokat! Ezzel bevallja,hogy pl.utcán igen.ezt elmagyaráztam neki! És azt mondta,hogy nem jól fogalmazott! Egyáltalán nem nézi! SZakítsak? Ebbe beletudok őrülni! De minek kell tagadni?
2009. jún. 16. 18:35
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Vicces, érted VELED jár, és megnéz más nőket. Tehát betűzöm m-e-g-n-é-z. Nem megcsal, csak megnézi. Megnézi mint a festményeket a falon, a reklámtáblákat, vagy egy szép szobrot. Minden nő ilyen, pláne azok akiknek kicsi az önbecsülése. El kéne fogadni végre, hogy attól még hogy egy férfi MEGNÉZ egy másik nőt nem fekszik le vele, nem smárol vele, csak MEGNÉZI. Gondolom te szemellenzővel mész még egyedül is az utcán és ESZEDBE nem jutna más pasira még csak egy pillantást vetni. Más szemében a szálkát, sajátba meg a gerendát se.
2009. jún. 16. 18:38
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

húúú, megnéz egy lányt, hát ez aztán bűn, most akassza fel magát :D:D ezt te sem kérdezheted komolyan, 2 éve veled van, ez nem elég bizonyíték arra, h szeret és veled akar lenni?? persze h megnéz másokat, mert ha te meglátsz egy helyes srácot, akkor nem kezdesz el a másik irányba nézni h jujj, nehogy meglássam!

és azért tagadja, mert látja h mekkora szappanoperát csinálsz az egészből. ne én ERRE nem tudom rámondani h érett viselkedés.

nézi... ennyi. ettől még nem csinál semmit, ettől még téged szeret és te vagy a legszebb neki. ha tovább nyaggatod ezzel, az lesz a vége h megunja és lelép.

L.19

2009. jún. 16. 18:40
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

ÚRISTEN! Hát ez tényleg borzasztó, hogy emberből van a párod.. :P

Na de most komolyra fordítva a szót.

1. van ilyen kérdésből kb 200 már, csak a keresőt kellett volna használni.

2. A férfiak 98%-a ezt teszi.

3. Te nem szoktál soha nézni embereket/pasikat az utcán, máshol, bármikor, bárhol?

4. Szeret Téged, hisz veled van, és nem rohan oda ismerkedni más nőkhöz. Csak nézi őket. Attól, hogy valakinek van párja miért ne nézhetne meg egy számára esztétikus embert?

Nem akarod véletlenül a pasidat bezárni a szobádba örökre, lakattal? Kérdésedből következtetve, de bezárnád... Gondolkozz ezen el légyszíves.

2009. jún. 16. 18:40
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Az én vőlegényem is megnézi a jó csajokat az utcán (több mint 4 éve együtt vagyunk). De miért ne tenné? Mellettem kel, mellém fekszik. És tudod, van az a mondás, hogy "Hűséget fogadott, vakságot nem." Én anno úgy oldottam meg, hogy elkezdtem én is szétnézegetni az utcán. Oda jutottunk, hogy tulajdonképpen együtt nézzük a csajokat is, meg a pasikat is. Megbeszéljük, ha valami jót látunk, és tök jókat röhögünk egy-egy gázos alakon (akár fiú, akár lány). Hagyd rá, hadd nézegesse! Attól még téged szeret, különben már rég szakított volna. És ha sokat hisztizel ilyen h.lyeség miatt, előbb-utóbb megunja, és lelép!
2009. jún. 16. 18:44
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
szerintem annak örülj hogy van párod. ha ilyen féltékeny hisztis picsä vagy akkor lehet nem sokáig lesz ez így. amúgy még jó hogy a csajokat bámulja és nem a pasikat!! ;)
2009. jún. 16. 18:44
 7/21 anonim ***** válasza:
39%

Elég sok pasim volt, és eddig akikkel jártam, nem jelentett gondot ez a dolog. Nyilván észrevesszük a többi embert, de azért meg lehet látni, hogy kit hogyan nézünk meg. Egyszer volt egy kapcsolat-kezdeményem. A pasi kocsija lerobbant a belvárosban, ezért nekiállt szerelni. Én is kiszálltam. Ez volt a 2. randink. És kicsit beszélgettünk, aztán sétálgattam. És egyszer csak azt vettem észre, hogy nem is a kocsi motorját bütyköli, hanem az elhaladó hölgyeket stíröli. Ez az utána fordulós stílus. És direkt elkezdtem figyelni messziről... Úgyhogy el is ment a kedvem a pasitól. :) Több randi nem volt. De mással ilyen gondom nem volt.

Ebből kiindulva figyeltem a pasi ezt követő magánéletét, mivel volt közös ismerősünk, ezért mindenről tudtam. A pasi nem igazán volt eddig kitartó, pedig ennek már 8 éve. Én is véletlenül találkoztam vele valamikor, mikor neki már egy egy éves kapcsolata volt, persze rámnyomult volna. Pedig nagyon helyes barátnője volt, és eléggé sajnáltam is szegényt, hogy nem lát tovább az orránál.

Szóval én amondó vagyok, hogy ha folyamatosan bámészkodik, úgy hogy közben téged észre se vesz, és nem csak úgy hogy megnézek egy járókelőt, akkor én is fontolóra venném a lelépést. :)

30/N

2009. jún. 16. 18:48
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Kedves 30/N! Azért szerintem nem mindegy, hogy a második randiról van-e szó, vagy egy kétéves kapcsolatról...
2009. jún. 16. 18:50
 9/21 anonim ***** válasza:
96%

utolsó: szerintem a 2 helyzet különböző. ha srác vagyok, a 2. randin nyilván nem fogok stírölni minden második csajt, akkor azzal foglalkozok, akivel szeretnék járni.

de a kérdező párja már 2 évet bizonyított, én is pont annyi ideje vagyok együtt a barátommal és soha még csak meg se fordult a fejembe h egy ilyet felrójak neki. sőt, inkább viccesen megkérdezem, h na, ez egy 10es csaj volt? :)

ne legyünk már ennyire féltősek, ez egy nagyon gyakori hülyesége az embereknek és nagyon gyakran ez a kapcsolat vége. ha meg akar csalni akkor is megteszi ha hisztizel neki álló nap h ne nézzen másra, ha meg szeret, akkor akkor is szeretni fog ha nem szúrod vasvillára ha mást is megnéz.

2009. jún. 16. 18:54
 10/21 anonim ***** válasza:
40%
18:44.Te vaghy már egy lekezelő,ő nem lebas*ást kért hanem tanácsot.Ekkora kr*tént.Am igen csajszi én is ilyen helyzetben vagyok,de elkell néznünk nekik..HÍMEK.Ha annyir atenni akarsz ellene valamit akkor tégy te is hasonlóan mint ő a szeme láttára és te is ugyanúgy tagadj.Csak vigyázz nehogy elfajuljanak a dolgok.
2009. jún. 16. 18:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!