Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve van párom! Észrevettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve van párom! Észrevettem, h megnézi a csajokat! Pl. Volt olyan h a kocsiban maradt én bementem a boltba. Gyors kiszaladtam, mert +akartam kérdezni, h kell e neki vmi, de engem észre se vett! Ment 2 miniszoknyás csajszi, őket bámulta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Marha idegesítő. Áltaálban én szoktam vezetni,ő csak néz egyenesen,de ha lát vmi csaj fél szemmel aki megy a járdán,akkor rögtön odanéz. A pláne ebben az,hogy amikor szólok neki még le is tagadja! Van vki hasonló helyzetben! Nekem már elegem van ebből.....Hazudozik,hogy ő nem nézi....én találom ki.stb.
2009. jún. 16. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Én mondjuk nem örülnék, ha a párom én előttem feltűnően nézne más nőket. Megértem ha észre vesz egy másik nőt az utcán, de ne akkor tegye amikor ott vagyok mellette. Vagy legalábbis ne olyan feltűnően, hogy nekem rosszul essen. Ezt próbáld neki megmagyarázni, vagy ha nem megy, hát nézd meg te is a pasikat. Vagy észre veszi magát, vagy nem. Amíg nem csalt meg, addig nincs nagy gond, hidd el!

Minden jót!

2009. jún. 16. 18:59
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

hát kedves kérdező és 18.55-ös, azt hiszem, miattatok terjedt el a férfiak körében az a tévhit h minden lány szereti bedugni az aranykalitkába a barátját és h a párkapcsolat (ill. inkább házasság rémes dolog).

az egyéni szabadságot meg kell adni, ha ez nem tetszik akkor tessék egy olyan fiút keresni aki szintén hasonlóan gondolkodik. aztán lehet csodálkozni amikor letörölteti veled az összes fiúismerősötöket iwiwről és a haverjaitokkal sem beszélhettek többet...

2009. jún. 16. 19:00
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
18:44-es vagyok. Köszönöm, hogy kreténnek, és más egyéb hasonlónak titulálsz! Semmi leb.szást nem érzek abban, amit írtam, de ha gondolod, olvasd át az összes választ, aztán döntsd el légy szíves, hogy akkor ezek szerint rajtam kívül még elég sok kretén válaszolt! És lehetne egy kérésem? Legközelebb kicsit szalonképesebben fogalmazd meg légy szíves a véleményedet a másikról, mivel egy ilyen stílusú véleménynyilvánítás téged jellemez a leginkább. Maradok tisztelettel!
2009. jún. 16. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:
19:00 ez azzzzz végre valaki választ adott a problémámra köszi:):)
2009. jún. 16. 19:19
 15/21 anonim ***** válasza:
19:00 de akkor mit tegyünk azt elfelejtetted leírni.Am kikérem magamnak nem vagyok olyan mint mait leírtál,viszont te okosnak tűnsz.
2009. jún. 16. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor esnék kétségbe, ha az én párom nem nézne meg nőket. Megijednék, hogy valami baja van, esetleg átpártolt... De most ezt komolyan így gondolom. Egy pasi megnézi a nőket, pláne ha dekoratívak. Mint ahogy egy csaj is megnézi a férfiakat, pláne ha van mit nézni rajtuk. Ez tök természetes emberi dolog.

Az, hogy téged nem vett észre - feltételezem - egyszeri alkalom volt. Ha soha nem néz meg téged, ha soha nem vesz észre, ha jössz, ha soha nem felejti rajtad a szemét, ha soha nem dicsér, akkor már esetleg (!) elkezdhetsz aggódni. De amíg csak nézi a nőket, nincs okod féltékenykedni szerintem. Gondolom te is megnézed a srácokat.

Mondjuk a letagadás már kicsit bajos, de tudod... ilyen viselkedés mellett (szóvá teszed, megszólod érte, jelenetet rendezel) nem is csodálkozom rajta.

Egyik fiú sem szereti, ha számon kérik, főleg, ha ilyen bugyuta, vagy igazságtalan dolog miatt...

Szóval mégegyszer mondom: nyugodj meg.

(23/L)

2009. jún. 16. 19:24
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
nekems se esne jól... bárki bárhogy támadja!
2009. jún. 17. 00:07
 18/21 anonim ***** válasza:
attól,hogy megnézi a csajokat,nem jelenti azt hogy nem hűséges.te nem nézel meg egy-egy jó csávót??
2009. jún. 17. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:

19:00 pont az törtnét amit leírtál.......ha hamarabb... kapcsolok,de nekem hasznos volt igy utólag is köszi

És tényleg bunkó voltam a 18:44el bocsi,azóta sok minden törtnét és máshogy látom....

2009. okt. 29. 10:33
 20/21 anonim válasza:
HÁT HALLÓD EZ EL MONDOM NEKED AZ ANYOSOM MONDTA NE FOGLAKOZAK VELE MERT A FÉRFIAK 90% IJEN ÉS ERE AZT MONDTA HOGY HÜSÉGET FOGADTAK VAKSÁGOT NEM! ERE ÉN! HÁT IGAZ DE ENGEM IDEGESIT NAGYON!VELEM IS EZT CSINÁJA A PÁROM CSAK Ő MÉG HOZÁ IS SZÓL! ÉS NONSZTOP MÁS ROL BESZÉL HOGY EZT ŐŐ HOGY MEG DUGNÁ MEG EZ JÓ NŐ MEG IJENEK MEG HOGY ŐŐ MÁSAL TUDNA DE VELEM NEM! NA ERE MIT LÉP UTÁNA CSODÁKOZIK HOGY A POFÁJÁT BE VEREM!!NA MINDEGY A FÉRFIAK!OJANOK HOGY MINDEGYIK NEM MINDIG UJ KELL! ÉN NAGYON FÉLTÉKENY VAGYOK! ERE CSAK EGYET TUDOK MONDANI TE IS CSINÁLD AZT!!:-)ÉS ÉSZRE VESZIMAGÁT!
2009. nov. 9. 13:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!