Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve van párom! Észrevettem, h megnézi a csajokat! Pl. Volt olyan h a kocsiban maradt én bementem a boltba. Gyors kiszaladtam, mert +akartam kérdezni, h kell e neki vmi, de engem észre se vett! Ment 2 miniszoknyás csajszi, őket bámulta. Mit tegyek?
Én mondjuk nem örülnék, ha a párom én előttem feltűnően nézne más nőket. Megértem ha észre vesz egy másik nőt az utcán, de ne akkor tegye amikor ott vagyok mellette. Vagy legalábbis ne olyan feltűnően, hogy nekem rosszul essen. Ezt próbáld neki megmagyarázni, vagy ha nem megy, hát nézd meg te is a pasikat. Vagy észre veszi magát, vagy nem. Amíg nem csalt meg, addig nincs nagy gond, hidd el!
Minden jót!
hát kedves kérdező és 18.55-ös, azt hiszem, miattatok terjedt el a férfiak körében az a tévhit h minden lány szereti bedugni az aranykalitkába a barátját és h a párkapcsolat (ill. inkább házasság rémes dolog).
az egyéni szabadságot meg kell adni, ha ez nem tetszik akkor tessék egy olyan fiút keresni aki szintén hasonlóan gondolkodik. aztán lehet csodálkozni amikor letörölteti veled az összes fiúismerősötöket iwiwről és a haverjaitokkal sem beszélhettek többet...
Akkor esnék kétségbe, ha az én párom nem nézne meg nőket. Megijednék, hogy valami baja van, esetleg átpártolt... De most ezt komolyan így gondolom. Egy pasi megnézi a nőket, pláne ha dekoratívak. Mint ahogy egy csaj is megnézi a férfiakat, pláne ha van mit nézni rajtuk. Ez tök természetes emberi dolog.
Az, hogy téged nem vett észre - feltételezem - egyszeri alkalom volt. Ha soha nem néz meg téged, ha soha nem vesz észre, ha jössz, ha soha nem felejti rajtad a szemét, ha soha nem dicsér, akkor már esetleg (!) elkezdhetsz aggódni. De amíg csak nézi a nőket, nincs okod féltékenykedni szerintem. Gondolom te is megnézed a srácokat.
Mondjuk a letagadás már kicsit bajos, de tudod... ilyen viselkedés mellett (szóvá teszed, megszólod érte, jelenetet rendezel) nem is csodálkozom rajta.
Egyik fiú sem szereti, ha számon kérik, főleg, ha ilyen bugyuta, vagy igazságtalan dolog miatt...
Szóval mégegyszer mondom: nyugodj meg.
(23/L)
19:00 pont az törtnét amit leírtál.......ha hamarabb... kapcsolok,de nekem hasznos volt igy utólag is köszi
És tényleg bunkó voltam a 18:44el bocsi,azóta sok minden törtnét és máshogy látom....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!