Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fent vannak az exek közösségi oldalon, mint
ismerősötök?
de rosszul esne. nekem is be van jelölve pár, de nem beszélek velük, chaten meg nem is vagyok fent, ha írnak levelet válaszolok, ennyi.
L/21
2012. ápr. 3. 22:45
Fent vannak, de eszem ágába sincs megkockáztatni azt, hogy a b.nőm ezért rosszul érezze magát. Inkább törölném magam, mint ezt megtegyem vele. Mond meg a barátodnak, hogy zavar aztán lehet, hogy leáll. --/F
2012. ápr. 3. 22:48
Nekem 5 exem van fent. Születés,- névnapokon, karácsonykor, újévkor felköszöntjük egymást, az egyikkel rendszeresen beszélgetek is skyp-on. A fényképeiket is időnként átnézem. Mi van abban? Ha melletted van, téged választott, téged szeret. A múlt, az a múlt. Kitörölni az emlékeinkből nem lehet, és nem is kell.
2012. ápr. 3. 22:48
2012. ápr. 3. 23:29
változó xD
amelyik normális az igen...amelyik ökör volt az nincs...meg nemis lesz!!!
2012. ápr. 3. 23:39
nincs, egyik addig se jelölt be, amíg jártunk, a másik meg leszedte magát, miután szakítottunk 21L
2012. ápr. 3. 23:39
Kettő volt, egyik sincs fent.A komolyabb letörölt, miután szakitottunk, a másikat én töröltem le, mert igy könnyebb volt befejezni.
Azóta az elsővel mostmár rendeztem a kapcsolatomat, szoktunk beszégetni élőben is, de sosem jelölnénk be egymást, mivel neki már barátnője van és nem akarok sem én, se ő balhét.
Szóval:igen, rosszul esne.Ha az a múlt oké, nem lehet kitörölni, nem is kell.De hogyha kedve támad "kamerázni", akkor hivjon fel téged, ne az exnőjét akarja nézegetni.Szerintem neki is rosszul esne forditott esetben.
19/L
2012. ápr. 4. 03:54
Nekem 2 komoly kapcsolatom volt eddig (a pár hónapos, hetes "járásokat" nem számítom ide). A korábbi barátom fent van ismerősnek, de nem keresem, mert nagyon megviselte anno a szakítás, évekig nem heverte ki, és én nem akarom bolygatni a dolgot, pedig érdekelne, mi van vele. Bár, ha jól láttam, rátalált azóta a szerelem, aminek őszintén örülök. Amikor a legutóbbi párommal szakítottunk, én mondtam neki, hogy nem szeretnék semmiféle kapcsolattartást, mert különben sose fogok tudni túllépni rajta. Ő ezt szerencsére tiszteletben tartotta, töröltük, tiltottuk egymást és nem tartjuk a kapcsolatot. (ez a szakítás engem viselt meg rettenetesen) Talán majd egyszer beszélgetünk...
2012. ápr. 4. 11:37
9/10 A kérdező kommentje:
Azoknál akik irták,hogy tök természetes,mert az életünk része volt,meg a múlt stbstb az oké,megértem,nekem is fent van egy exem,de ennyi kész.De az én párom az összes volt barátnőjével csúnyán vált el,és mindegyiket egy olcsó r...nak tartja,ezért sem értem.Azért örülök,hogy nem csak én reagálom túl, hanem mindenkinek rosszul esne.:(
A volt barátomat szakítás után töröltem, ő megjelölt, de csak kb. 5 hónapra rá fogadtam el, utána ő törölt le, fél évet jártunk. Azóta egyikünk se jelölt senkit be.
2012. ápr. 4. 17:57
Kapcsolódó kérdések: