Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gondolkodtatok már azon, hogy a különböző közösségi portálokra feltöltött képeitekre masztizik egy-egy ismerősötök?
Én szoktam recskázni myvipre,iwiwre és privi.hu-ra.Van hogy osztálytársamra :) De az tény hogy olyan képeket raknak fel egyesek...tükörben csöcskidomborítós(vakus mobillal) Lányok halgassatok rám:Ha egy vadidegen a képed úgy kommentálja hogy szép vagy/de megismernélek akkor kiverte rá párszor.
Nem tudom ismeritek-e [link] Elég szépen alázza a plázaribiket :D
aki kiáll k.rválkodni az út szélére, ne csodálkozzon, ha megb.sszák :)
a közösségi portálok arra valók, hogy a régi, jelenlegi ismerőseimet bejelöljem. nem társkeresésre. akik ismernek, azoknak miért kéne mutogatnom magam?
Utolsó előtti: én nem pontoztam senkit se fel, se le.
Sokan vannak, akik fürdőrucis képeket is kiraknak, és hát előfordult hogy megráztam egy kicsit arra a képre a lompost. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!