Mit szólnátok ahhoz, ha lányotok, akt vagy fehérneműs képeire hívná fel figyelmeteket kollégáitok, vagy ismerősötök, amely képek közösségi portálokon, vagy társkereső weboldalakon vannak?
anyám csak a telefonomban látta meg hogy csináltunk pár olyan képet...kiborult,üvöltözött,és még nem sorolnám...
ő baja,minek turkált a telefonomban...
ha neten látna hasonlot,a kiborulás előtt még sztem elájulna,üvöltözés közben meg kitagadna:D
22/L
18 év fölött azt csinál, amit akar. Persze nem örülnék neki akkor sem (én már a húgom "erotikusabb" képeitől ki vagyok akadva, ő 23 éves), de nincs közöm hozzá.
Viszont 18 év alatt, plán közelebb a 12-höz, nagyon komolyan leülnék vele beszélgetni a pedofilokról. Addig nyaggatnám, míg le nem törli.
abba bele sem gondolnak a lányok, akik ilyen képeket feltesznek, hogy van csomó torrent oldal, ahol összevannak gyűjtve az ilyen kis képecskék, és erre verik otthon a férfi letöltők a ..... :/
és igen ez nagy probléma, h 12höz közeliek is csinálnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!