Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz, ha...

Mit szólnátok ahhoz, ha lányotok, akt vagy fehérneműs képeire hívná fel figyelmeteket kollégáitok, vagy ismerősötök, amely képek közösségi portálokon, vagy társkereső weboldalakon vannak?

Figyelt kérdés
12 és 22 év közötti korosztályra gondolok
2010. febr. 19. 14:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
Engem onnantól nem érdekelne az egész, ha a lányomból magamutogató kurwa lenne, megtagadnám.
2010. febr. 19. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem csak nevelés kérdése, hogy milyen a gyerek. Beleviszik egymást a hülyeségbe.

Ha az én gyerekem ilyet csinálna miután elsüllyedtem szégyenemben valami okító büntetést találnék ki neki.

2010. febr. 19. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

14:18 és 14:28 (gondolom ugyanaz, gondolom gyermektelen):

NEM felnőtt nőről van szó, akiről leveheted a kezedet. A kérdésben 12 év az alsó korhatár, akiért még TE felelsz. Vagy hogy gondoltad? A 13 éves lányodat kipaterolod, mert fehérneműs képeket rak fel magáról? Na, akkor lesz csak igazán magamutogató qrva.

2010. febr. 19. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Elbeszélgetnék Vele arról,hogy mindenki úgy alakítja a saját életét,ahogy jónak látja,és ha őt nem zavarja,hogy egy olcsón megkapható,értéktelen embernek fogják tartani a továbbiakban,valamint csökkenti a saját esélyeit arra,hogy rendes és normális párkacsolatban éljen valaha,akkor váljék egészségére.Csak aztán ne csodálkozzon,hogy nem úgy alakul az élete,ahogy ő szeretné/szerette volna,és azon sem,hogy nem sokan fogják tisztelni ezek után.Legyen szó férfiről,vagy nőről.Ezt még 20 felett is simán elmagyaráznám neki(bár az már az én személyes szégyenem és kudarcom lenne,ha annyi idősen is csupán annyi esze lenne).
2010. febr. 19. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Azert az egyaltalan nem mindegy, hogy valaki 12 vagy 22 eves! Nagyon nagy kulonbseg van! Egy 12 eves kislany meg egy gyerek, viszont egy 22 eves no mar egy felnott no aki sajat magaert felelos.

12 evesen egyertelmu, hogy a szulok nem figyelnek oda a lanyra, aki ilyet csinal. Egyertelmu, hogy le kellene vennie a kepeket a geprol es nagyon odafigyelnek ra!

Ha a 22 eves jo alaku, csinos lanyom rakna fel kepeket nem orulnek neki egyaltalan, es megkerdeznem, hogy ez mire jo, miert van erre szukseg.

Amugy neked is felrakta a lanyod a kepeit? Vagy meg te is csak egy gyerek vagy?

2010. febr. 19. 14:42
 16/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gyermekem még, de érdekel a téma, mivel nagyon sok ilyen fényképpel lehet találkozni egyes oldalakon, így kíváncsi voltam a reakciókra. Kérdezni meg lehet.
2010. febr. 19. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nagy probléma ez manapság...néha én is olyanokat látok hogy csak na..

Hatalmas szégyent éreznék ha a lányomról ilyen képet látnék egyszer.Biztos elgondolkoznék azon hol rontottam el a nevelését.Az biztos hogy letőrőltetném vele,és a nettől is megvonnám egy jó időre otthon.

A lányom most még csak két éves..de már aggódom azon hova jut addig a világ...

2010. febr. 19. 16:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Égne a bőr a pofámról, és elgondolkodnék azon, hogy mit rontottam el a nevelése közben, és beszélnék vele.
2010. febr. 19. 18:27
 19/19 anonim ***** válasza:
ez tuti durva főleg hogy ha ismerősötök mutatják meg ! Főleg 12 :O jól megverném
2010. febr. 19. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!