Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire zavar, ha egy fiú nem foglalkozik a facebookkal, meg a többi rohadt közösségi oldallal?

Figyelt kérdés

Úgy értem,h én rajta vagyok a facen,és van egy csomó ismerősöm is,de alapjába véve lesz@rom a fb-t. vagyis előfordul h hetekig rá se nézek, nem szeretek chatelni,max a tanulmányaimmal kapcsolatos infókat szedem össze onnan,hát szóval nem ott élem az életem.

Van akit ez zavar?

Mert párkapcsolat esetén én nem szoktam azzal se szarakodni,h most kiírjam,h kivel járok,vagy kivel nem,és nem írogatok szívecskéket a lány üzenőfalára,nem írom ki a családi állapotom,úgy érzem,ez csak rám tartozik. Akire úgy gondolom,h még tartozik,annak úgyis elmondom személyesen.

2012. ápr. 2. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Má bocsii..de ki nem fossa le h foglalkozik-e vele vagy nem. Nekem a barátom fenn sincs egy közösségi szaron se de én se. Szal ez nem zavaró tényező..
2012. ápr. 2. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ellenkezője inkább zavarna.Ha lesüllyedne tizenéves hülye gyerek szintre és ezekkel foglalkozna.26n
2012. ápr. 2. 19:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Jó,akkor jó!

Mert halljátok én 20 éves vagyok,és mégis azt látom a korosztályomba,h mindeki ez a szart nyomatja. Van aki még a telefonkán is egész álló nap.-.-

én olyan lánnyal alapból nem kezdek kapcsolatot,aki ilyen fb. kocka,engem ez visszataszít.

2012. ápr. 2. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te hozzáállásod a normális.
2012. ápr. 2. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék neki :)
2012. ápr. 2. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
És az mennyire zavar titeket, ha állandóan a gyakorikérdéseken lóg egy fiú? Esetleg állandóan troll válaszokat ad.
2012. ápr. 2. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én unom már eléggéhogy a csapból is az fb folyik. felszállsz a villamosra, mást se hallasz mint hogy ki mit lájkolt. kétségbeejtő.
2012. ápr. 2. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:

ja én ide sem szoktam feljönni. csak gondoltam már valahol megkérdezem,ezt a rohadt fb. dolgot,h mi erről a vélemény.

természetesen a fb-n való élet mellett is szívesen meghallgatok érveket,ha azok megfelelően alá vannak támasztva.

2012. ápr. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!