Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tieteket nem zavar ha a pasitoknak az orra az arcotokhoz ér smárolás közben?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 22:35
1/9 anonim válasza:
ha nem taknyos akkor nem...:D:D:D
2/9 anonim válasza:
hát ha nem pinokióval járok akkor nem
3/9 nielindi válasza:
kivitelezhetetlen, h csokolozás közben né érjen az orrod a másik emberhez.
4/9 anonim válasza:
Miért zavarna? Ugyanolyan természetes dolog az orr, mint például a karja.
Nem tudom, hogy csináljátok, ha hozzád ér az orra, mert nem hiszem, hogy hozzám szokott érni. Vagy legalábbis nem az orrával vagyok elfoglalva...
5/9 anonim válasza:
What the fuck is this kérdés? :D
6/9 anonim válasza:
Hát, ha már a nyelve a számban van, nyilván nem azon fogok hisztizni, hogy jajj hozzám ért az orra.
24/l
7/9 A kérdező kommentje:
Nem az, hanem átlagosnál nagyobb az orrom :D, és hogy nem-e zavar ez titeket? (mármint nem az én orrom :D)
2012. márc. 26. 22:41
8/9 anonim válasza:
Még az sem, ha a seggembe dugod. :)))) Hülye!
9/9 anonim válasza:
Nem zavar. Talán ha akkora lenne, hogy a fülcimpámat csikizi csókolózás közben, akkor lehet hogy kuncognék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!