Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy "csúnya" lány néz titeket, mert tetszetek neki?
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány néz titeket ha pl. elmentek előtte (egyértelműen látszódik, mert pl a szemetekbe néz vagy ilyesmi). ha zavar, idegesít akkor megmondjátok neki, hogy hagyja abba, vagy jólesik, hogy tetszetek valakinek, de nem foglalkoztok vele?
A válaszokat előre is köszii! 17/L
folyt. előző;
Pláne, ha még kezdeményez is :)
Kérdező- nem zavar, ha őt sem zavarja a következmény .)
Úgy értik, hogy ők még a legyen is megb@asznák röptében.
Egyébként nem szoktam nagyon észrevenni, ha egy ronda csaj bámul, mert én se nézem meg őt. Ha mégis feltünne és látványosan csorgatná a nyálát az zavarna. Ha csak kicsit csúnya, akkor nem annyira :)
Mac8: Van csúnya nő, nem is kevés :P De az a szerencséjük, hogy vannak igénytelen fiúk is, akiknek bárki jó :P
Kérdésre: jól esne, hogy tetszek vkinek, de sztem inkább zavarna, nem foglalkoznék vele meg arrébb mennék, nehogy véletlenül azt higyje h nekem is tetszik ő :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!