Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok mi a bajotok a fiatalabb férfiakkal/srácokkal?
Figyelt kérdés
Mi az,ami miatt inkább egy idősebb férfit választanátok???2012. ápr. 1. 18:08
1/10 Picilàny (1986) válasza:
Gondolkodàs,tapasztalat,élet felfogàs.
2/10 A kérdező kommentje:
És, hogyha van egy férfi, akinek más az életfelfogása, mint a korabelieknek, máshogyan látja a világot és érettebb a koránál és van egy nagyon hasonló gondolkodású/felfogású idősebb férfi, akkor melyiket választanátok?
2012. ápr. 1. 18:12
3/10 anonim válasza:
Nem csak a fiatalabb de a velem egyidős fiúkkal is ugyan az a gond mint az első hozzászóló leírt. Egyszerűen egy komoly kapcsolatot ilyen kisgyerekekre nem lehet tervezni.
4/10 anonim válasza:
Én találkoztam olyannal akinek egészen más az életfelfogása, mint a velem egykorú legtöbb fiúnak... és 3 évvel fiatalabb nálam.
Tudok szinte mindent róla, mert már jó ideje a barátom. :))
Mindenki azt mondja, hogy jól jártam vele. Én is így gondolom, de majd meglátjuk mit hoz még a jövő, ki tudja :))
6/10 anonim válasza:
Fiatalabbak jobbak szerintem, jobbak az ágyban, jobb a testük. Az idősebbek már lúzerek ilyen téren.
7/10 Doruss válasza:
Semmi. Nem igazán a kor a lényeg, hanem maga az ember, a személyisége, a viselkedése. (most nem a szexről beszélek.) A barátom több, mint 1 évvel fiatalabb (én 16/L vagyok) de elég érett a gondolkozása ahhoz képest, hogy pár velem egykorú illetve idősebb fiú meg olyan, mint egy tízéves. Szóval szerintem nem a kor számít, hanem a lelki érettség.
8/10 A kérdező kommentje:
És első nekifutásra, hogyha egy lány fiatalnak gondol engem, mert 2 évvel fiatalabb vagyok, akkor hogyan adjam a tudtára, hogy lelkileg érett vagyok, mielőtt elutasítana a korom miatt???
2012. ápr. 1. 19:14
9/10 anonim válasza:
Én 32 éves koromig a 30-as, 40-es férfiakat kedveltem.
Mióta 35 vagyok, az öregek szóba sem jöhetnek, csupa fiatalabb párom volt. Az előző párkapcsolatomban ő 28, én 35 voltam, a mostani férjem 29 éves, én 36.
Nem látszik a különbség, ő magas izmos férfias, én meg karcsú törékeny szőke.
10/10 anonim válasza:
Engem mindig az idősebb pasik vonzottak. De egy idő után rájöttem, hogy egy 18 éves srác is ugyanolyan agyi/gondolkodási/felfogási szinten van, mint egy 28 éves. :-) (akinek nem inge....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!