Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szerelmes vagyok a páromba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok a páromba, attól még érezhetem jól magam más srácokkal?

Figyelt kérdés

Másfél éve járok a barátommal. Úgy érzem, szerelmes vagyok belé,ahogy ő is belém. Viszont van pár fiú haverom, akikkel nagyon jól érzem magam a barátom nélkül is,és néha mikor egyedül vagyok,akkor is gondolok arra hogy milyen jó lenne a haverokkal lenni. Az egyikükkel elég bensőséges a kapcsolatunk...mondhatjuk úgy is, hogy a "lelki társam"má vált. Normális ez? Hogy más srácokra gondolok néha? Nem szerelemből, de mégis kicsit bűntudatom van,mert a lelki társammal kb annyira szívesen töltenék el egy napot mint a párommal. Ez baj?

18/L

2012. febr. 8. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a lelki társ dolog már kicsit sok valódi szerelem mellett, sőt, szerintem nem is fordulhatna elő.

Amúgy meg teljesen normális, ugyanúgy törődni kell a barátaiddal is.

Gondolj csak bele, hogy a párodnak hogy esne, ha elolvasná ezt a kérdést...

2012. febr. 8. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet,hogy tudat alatt már a "lelki társadat" szereted...de persze nem ismered be magadnak,mert félsz a szakítással járó,és egyéb konfliktusoktól...
2012. febr. 8. 18:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Mielőtt a páromat megismertem már azelőtt a lelki társam volt ez a fiú, mégsem lett belőle semmi.:) Egy időre megszakadt a kapcsolatunk,és most újra jóban vagyunk. Ettől még ugyanúgy szerelmes vagyok a páromba, csak nem értem, hogy miért gondolok gyakran a lelki társamra...
2012. febr. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!