Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha az idősebb pasik jönnek be?
Észrevettem, hogy egy csomó esetben nem a korombeli (17-19) évesek vonzanak, hanem a 25-30-as korosztály.. :o
Még magamnak sem igazán akarom bevallani, de ez van. :S
Egyébként énis inkább az idősebbeknek jövök be, mert kicsit duci vagyok (167 cm, 81 kg), és nekik jobban bejön ez az alak, mint a fiataloknak!
Apakomplexusom nincs, és nem tudom, miért van ez?! 16L
Szerintem egyáltalán nem gáz.
De fel is soroltad, miért ők vonzanak: érettebben, jobban bejönnek nekik a telt lányok.
Ezt az apakomplexus szó meg annyira unalmas már.
És ha valakinek az van?
én egy 25 éves fiú vagyok és szerelmes belém egy 15 éves lány
én viszonoztam a szerelmét!
még semmi se történ csók se de várok rá mert megéri. :)
aranyos és komolyabb a korához képest!
Úgyhogy nem te leszel az első aki így van ezzel :)
és álltatlába ennyi korkülönbséges kapcsolatok jóval végződnek! :)
mert a fiú örül neki,hogy fiatal barátnője van. :)
Nem gáz, én is így gondolom, ahogy te. És nincs apakomplexusom! Én is unom már ezt a témát. Csak azért mert egy lánynak idősebb fiúk/férfiak jönnek be, miért lenne apakomplexus?! Majd aggódjanak akkor, ha 30 évvel idősebb faszival jössz össze...
Nyugi:)
Közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, de nem tudom, hogy egy nálam 10 évvel fiatalabb lánnyal bármi komolyat is el tudnék-e képzelni. Nem kizárt, de azért családalapításban kell gondolkodni ilyenkor már, és ugye, ha ő még élni akar, meg ilyesmi...
Ez az egyik. Másik: engem igenis érdekel, hogy legyen jó alakja.
Nem gáz, csak ne az én férjem legyen!
(Sajnos volt tanítvány, aki 13 évesen "nyomult" a 40 éves 3 gyerekes férjemre, elég nehezen tudta neki elmagyarázni, hogy a feleségét (=engem) szeret, és nem a lányával egykorú kis hetedikest.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!