Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz, ha az idősebb pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha az idősebb pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy egy csomó esetben nem a korombeli (17-19) évesek vonzanak, hanem a 25-30-as korosztály.. :o

Még magamnak sem igazán akarom bevallani, de ez van. :S

Egyébként énis inkább az idősebbeknek jövök be, mert kicsit duci vagyok (167 cm, 81 kg), és nekik jobban bejön ez az alak, mint a fiataloknak!

Apakomplexusom nincs, és nem tudom, miért van ez?! 16L

2012. márc. 31. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem egyáltalán nem gáz.

De fel is soroltad, miért ők vonzanak: érettebben, jobban bejönnek nekik a telt lányok.

Ezt az apakomplexus szó meg annyira unalmas már.

És ha valakinek az van?

2012. márc. 31. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

én egy 25 éves fiú vagyok és szerelmes belém egy 15 éves lány

én viszonoztam a szerelmét!

még semmi se történ csók se de várok rá mert megéri. :)

aranyos és komolyabb a korához képest!

Úgyhogy nem te leszel az első aki így van ezzel :)

és álltatlába ennyi korkülönbséges kapcsolatok jóval végződnek! :)

mert a fiú örül neki,hogy fiatal barátnője van. :)

2012. márc. 31. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem gáz, én is így gondolom, ahogy te. És nincs apakomplexusom! Én is unom már ezt a témát. Csak azért mert egy lánynak idősebb fiúk/férfiak jönnek be, miért lenne apakomplexus?! Majd aggódjanak akkor, ha 30 évvel idősebb faszival jössz össze...

Nyugi:)

2012. márc. 31. 17:18
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, de nem tudom, hogy egy nálam 10 évvel fiatalabb lánnyal bármi komolyat is el tudnék-e képzelni. Nem kizárt, de azért családalapításban kell gondolkodni ilyenkor már, és ugye, ha ő még élni akar, meg ilyesmi...

Ez az egyik. Másik: engem igenis érdekel, hogy legyen jó alakja.

2012. ápr. 5. 21:12
 15/16 anonim válasza:
64%
Én konkrétan nem tudom h gáz-e, de én nemsokára 18 leszek és most van egy 34 éves pasim:) Nem nagyon tudja a környezetem h együtt vagyok vele. De nekem sincs apakomplexusom! És engem hidegen hagy mások véleménye, ha nem tetszik nekik akkor ne foglalkozzanak velem. De azért vigyázni kell az idősebb pasikkal! Nem mindig csak "beszélgetni" akarnak.:)
2012. ápr. 29. 15:46
 16/16 annamari69 ***** válasza:

Nem gáz, csak ne az én férjem legyen!

(Sajnos volt tanítvány, aki 13 évesen "nyomult" a 40 éves 3 gyerekes férjemre, elég nehezen tudta neki elmagyarázni, hogy a feleségét (=engem) szeret, és nem a lányával egykorú kis hetedikest.)

2014. febr. 20. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!