Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szakítottunk, nem tudom elviselni a hiányát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem a barátom, mert állítólag még szeret de nem olyan a kapcsolatunk mint régen. Annyira hiányzik és én még nagyon, de nagyon szeretem. Mit tegyek? Szerintetek van még esély rá hogy összejövünk valamikor?2012. márc. 30. 20:30
1/8 anonim válasza:
Lélekben veled vagyok. Énis hasonlóan vagyok csak barátnőmmel. Szerintem próbálj másra koncentrálni.
2/8 anonim válasza:
Van de szerintem ilyennel már nem érdemes sokat foglalkozni.Próbáld mihamarabb elfelejteni és keress egy másik barátod mert valószínűleg nem ő volt az igazi :/
3/8 anonim válasza:
Felejtsd el őt, ha már nem szeret, nincs értelme utána sóvárogni. Lépj túl rajta, majd lesz vki más, aki igazán hozzád való.
4/8 anonim válasza:
Találj új hobbit, új barátokat. Az exedet semmiképp ne keresd, mert ebből csak nagyon megalázó dolgok sülhetnek ki.
5/8 anonim válasza:
mióta voltatok együtt ? hány évesek vagytok?:)
6/8 anonim válasza:
szerinted mi változott meg?..gondolkozz el rajta,lehet,hogy meggondolja magát,de ahhoz kell,hogy hiányozzál neki is,
7/8 anonim válasza:
Aki elhagy bármi okból is, el kell felejteni! Nem éri meg búslakodni egy percig sem.
8/8 anonim válasza:
Könnyű annak, aki még nem volt igazán szerelmes senkibe még szakításuk után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!