Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szakitottunk a barátommal mit...

Szakitottunk a barátommal mit tegyek? Már nembirom elviselni ezt?

Figyelt kérdés
1 honap után szakitottunk, epdig most akartam odaadni neki magam, félek h nem találom meg a párom, 16 vagyok de az osztálytársaim egyik sem szüz, és mindnekinek legalább 1 éve van barátja:\'( de engem elhagy mindenki egy honap után:( miért nincs egy normális kapcsolatom? mert szükségem lenne rá...
2008. júl. 29. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen még ráérsz... nem félj, el fog jönni az "igazi".

az osztálytársaiddal meg ne törődj, a szerelem, a szex nem divat kérdése!

2008. júl. 29. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rossz fiúk találnak meg, vagy te találsz rossz fiúkra. Tudom, hogy ez most nem vigasztal, de majd eljön az a pasi, aki tényleg szeret és nem szakít veled egy hónap után. Egyáltalán nem futsz ki az időből, még tök fiatal vagy, hogy megtaláld a párod. Meg nem kell az osztálytársaidat követni. Nem baj az, hogy szűz vagy... sőt! Nem kell mások példáját követni, ne add magad könnyen oda egy pasinak.
2008. júl. 29. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen,rossz pasikkal ismerkedsz,olyanokkal akiknek valószínűleg más az elképzelésük.Próbálj meg másfelé ismerkedni.Hidd el,te is meg fogod találni az igazit,vagy rád talál az igazi,akivel boldog leszel.Ne törödj azzal,hogy más már nem szűz.Ő dolguk,nem kell ezt mindenáron követned neked is.Nem vagy lekésve semmiről sem.Várd meg azt a fiút,aki valóban szeretni fog,te is őt,akivel boldog leszel.
2008. júl. 29. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj,velem is ez volt 15-16évesen hogy feszt otthagytak ,volt megcsalás meg minden ,sokat szenvedtem, de megtaláltam az igazzit!te is megfogod ne is oan soká szerintem!
2008. júl. 29. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!