Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottunk és azóta nem találom a helyemet. Mit tehetek?
Előre is megköszönöm aki segit és végigolvassa. Sokat számi't!
23/F vagyok/BP
Barátnőmmel szakitottunk 1 éve (4éves kapcsolat vólt) és azóta csak árnyéka vagyok önmagamnak szó szerint. Bevagyok fordulva a munkám velejárója az hogy 7/5 napot szórakozóhelyen vagyok/dolgozok és látszólag senki nem mondja meg rólam hogy baj van mert igyekszem a munkám miatt azt mutatni hogy "minden rendben" de közel sincs igy.
Jópár kapcsolaton túlvagyok ezért ezt a részét ismerem hogy "majd az idő" + "keress egy másikat" Ezek nem müködnek mert Ő volt nekem olyan lány akit lehet IGAZI nak nevezni annyi hibával hogy "fiatal volt és tapasztalatlan" olyan téren hogy elkerülhetettlen volt az hogy ne próbáljon ki mást (kapcsolat stb).
Szakitottunk 4 év után és ő belement másikba és azóta kitudja mennyibe mind 1 is annyi a lényeg hogy nem olyan régen oda irta a képemhez hogy "hiányzóóóól" ami meglepett nemtudtam ezt hova tenni főleg úgy hogy 1 éve majdnem nem beszéltünk mert nemtudom elérni sehogy akármennyire akarnám.
Olvastam itt 1-2 olyan választ hasonló kérédsekre hogy ez a helyzet eléggé rossz mert itt nemnagyon lehet változtatni ezen akármennyire akar az ember. De képtelen vagyok más valakivel összejönni pedig amikor dolgozok esténként fixen 3 mat hazavihetek arról nembeszélve hogy mennyivel beszélgetek.
milyen lehetőségeim vann még azon kivül hogy "majd az idő segit" vagy "keress másikat"
"Írta a képemhez hogy "hiányzóóóól"
Te miért nem írod neki?
Én is oda irtam csak az a probléma hogy nem reagál rá valamiért hozzá se nyúl a közösségi oldalhoz teljesen eltünt és ezért lepődtem meg azon hogy 1x felbukant és láttam hogy irt.
2# Igaz ez a törvény de ha volt neked olyan lány akit nagyon szerettél és "tökéletes volt neked" akkor nem tudsz jobbat keresni. Csak ő kell neked.
ha találkoznál is vele,így lemerült lelki aksival valszeg kudarc lenne,de legalábbis ő lenne lelki fölényben,ami nem túl kedvező számodra.
szakítás után alap,hogy 1 hónap alatt meg kell dugni 10 nőt.
feltöltekezel belőlük,aztán ha már ilyet rád írt,akkor belevágsz a játékba és a dolog végére jársz,ha még ki tudja hány f@szi farka után is ő kell neked.
hát igen :) Szivem szerint ő kell de ebbe én is belegondoltam szóval ezért rossz a helyzetem mert csak ő kell de ez a visszatáncolásos téma ez nem egészséges.
De jelenleg szó sincs arról hogy visszaakarna jönni csak egy "hiányzóóól"-t irt ami jelentheti ezt is bár ezt csak ő tudja.
Szivesen megkérdezném ha el tudnám érni de jelen pillanatban senki se tudja hogy holvan szóval ez nehéz feladat lesz.
Igen énis próbáltam másikat keresni pár kapcsolaton énis túlvagyok De ő nekem más :)
Volt nála szebb barátnőm azóta ( persze a szebb az közvélemény szerint szebb) De nekem messze ő a legszebb ésa belső is csak 1 gond volt: én voltam neki az első és 4 év után voltak gondok ( nem ment jól az anyagi részem/helyzetem) és ezért idegesebb voltam amiért ő biztosan eltávolodott tőlem és szakitásunk után 1 héttel más sráccal volt.
akármennyire szerettem volna hogy nelegyen szakitás azlett mert teljesen kivolt az "új sráctól" és ebben az esetben csak arra tudtam fogni hogy csak velem volt és mással is akart lenni.
Igy jártam
szerintem ez a "hiányzol" dolog egy sima shit teszt-gugliba- volt tőle.
főleg így biztos,hogy visszaírtál és nem válaszolt.
én erre azt írtam volna,hogy-oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!