Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves szerelem után szakítottunk. Nem tudom mit tegyek?!
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
ezzel csak azt akartam kifejezni, h ha 1 év után szétmentetek, és netán újra összejönnétek, ugyan ez lenne. Volt már benne részem. Ugyanazok a problémák jönnének elő, mint először. Sztem próbáld meg elfelejteni, ne foglalkozz vele a suliban sem. Sok csaj van a világon, találsz jobbat is. Ha neki szabadság kell, akkor legyen szabad.
Az én barátnőm meg azt hitte hogy gondolatolvasó vagyok :D
És mikor rájött hogy nem, az nem tetszett neki :D
Az a baj, hogy még fiatalok vagytok úgy mint én is és még sok férfi és nő vár rátok.
Remélem neked jutnak a nők XD
A lényeg hogy nem a suliból kell csajt választani, mert most még nincs, meg most még nézi hogy nem e csajozol, meg féltékenykedik, de két hónap múlva meg valamelyik másik sráccal fog tekerni és szar lesz, még ennél is.
Találj egy másik nőt, ami tönkrement azt elég nehéz vagy lehetetlen "megjavítani" ebben az esetben.
Volt egy szép éved, örülj neki, majd rájön hogy fottyos volt, te meg találsz egy normálisabb lányt addigra.
Kitartás és fosd le jó magasról :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!