Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatnál zavarná a lányt, ha megtudná, hogy a pasija előtte bőven több, mint 100 lánnyal volt együtt szexuálisan?
75, mintha csak én írtam volna.
2 évig éltem külföldön, és voltak egyéjszakás kalandjaim. Előtte csak azzal feküdtem le, akibe szerelmes voltam. Kint is hamar megcsömörlöttem tőle, 17-ig jutottam. A mostani párommal 5 éve vagyunk együtt, mostanában kottyantottam el, mert azt hittem ez nem számít. Hogy bizonyítottam már elégszer, hogy szeretem. Mert egyébként nagyon jól megvagyunk.
Na, tévedtem, totál kiborult tőle. Nem mondom, hogy rámegy a kapcsolatunk, de nem tett jót. Napokig rágódott rajta, és még most is sokszor eszébe jut. Ha rámnéz egy pasi már gyanakszik.
Kérdem én, mi ez a kettős mérce? A pasinak lehet havonta más nője? És akkor még büszke rá, hogy nem egy éjszakás volt, hanem még 2 hetet kibírt a nővel utána?
Egy nő meg 10 év alatt kipróbál 17 pasit, és ez kiborító?
Hogy a kérdésre válaszoljak, igen ez gáz. Pont azért, amit már többen leírtak:
1. Neked nem fontos a lány lelke, csak a teste. Miért higgyem el, hogy ez most megváltozik? Lehet, hogy a kapcsolat elején igen, de meddig?
2. Beéred a normál hagyományos szexszel? Vagy már annyi mindent kipróbáltál, hogy csak az extra dolgok hoznak izgalomba? Anál, pisi-kaki, animál, öklözés?
Nekem volt egy pasim, aki kérkedett vele, hogy mennyi nője volt. Nem te voltál? Teljesen kiakadt rajta, hogy első alkalommal nem hagytam neki az anális közösülést, mert az teljesen természetes dolog. Az bezzeg kicsit sem zavarta, hogy nekem nem is volt orgazmusom.
Ennyit az elhasználódott férfiakról. Mert te is az vagy.
Szia:) Nem érzem magam elhasználódottnak, csupán a női nem nagy tisztelőjének. Igenis fontos a lány lelke is, ameddig együtt vagyok valakivel (szexuálisan), úgy viselkedek vele, mintha számomra ő lenne a legfontosabb, mintha szerelmes lennék bele.. ennek mondjuk köze lehet ahhoz, hogy nagyon-nagyon sok jó élményt sikerült szereznem a női nemnek. Nade ez már majdnem hencegés.
Igen, beérem a "normál" dolgokkal, imádok örömet okozni - ez motivál, ez izgat. Ha a lányt az dobja fel, ha különleges helyen esünk egymásnak, akkor ez még normális a te szemszögedből? Esetleg enyhe bdsm? Kikötözés?:)
Az análszex valakinek normális, valakinek nem. Úgy érzem, neked nem - de ez pont így jó, szerintem. Nem én voltam az a pasid, én kb. lemondtam már a popsiszexről, a méreteim okán.
Érdekes, hogy sivár lelkűnek gondolsz, ugyanúgy vágyom szerelemre, boldogságra.. és úgy gondolom, a párkapcsolatok alapja az őszinteség, bizalom. Ha szóbakerülnek a kapcsolat elején azok a bizonyos "számok", hazudni fogok, a cél, a kapcsolat érdekében.
Szerintem a legtöbb, hozzám hasonló pasi ugyanígy gondolkodik. Én csak annyiban különbözöm tőlük, hogy szerettem volna teljesen őszinte lenni, ezért is írtam ki a kérdést, anonim módon, érdekelt a véleményetek. Köszönöm őket!:)
Ez a kulcsmondat: "úgy viselkedek vele, mintha számomra ő lenne a legfontosabb, mintha szerelmes lennék bele.."
A feltételes mód mindent elárul.
Mea culpa, nem csak olyannal feküdtem le, akibe szerelmes voltam. Erre akartam célozni.
Ameddig viszonyom van valakivel, amikor szexelek vele, ugyanúgy viselkedem, mintha az illető lány lenne életem szerelme. Ez nem tudatos dolog. Mondjuk elhiszem, hogy nehezen is emészthető számodra.
És arra nem gondoltál, hogy mi lesz, ha majd kiderül az igazság? A csajod azt hiszi, néhány lánnyal voltál együtt előtte, aztán, mondjuk néhány hónap- esetleg év után- mikor már megedződtök egymás mellett, megállsz előtte, és kibököd a hónapokig elhallgatott igazságot.
Ha én lennék a barátnőd, felpofoználak, amiért nem voltál őszinte.
Tehát ha nem merül fel a téma és én se hozom elő, akkor automatikusan hazudok?
Kábé úgy érezzem magam emiatt, mint valami börtönviselt alak, akinek priusza van? Remek..
Akivel nem ismeritek eléggé egymást, az valószínű el fog ítélni.
Mégpedig azért, mert úgy gondolja: ember nem változik.
És semmi más fogódzója nincs, mint a múltad.
Az emberek leginkább ebből ítélik meg egymást.
Nem tudják szétválasztani annak eredményét (a múltadét), teszem azt, hogy most már nem vágysz erre, hanem őszinte kapcsoltra, és olyan vagy mint bármilyen más normális férfi, aki csak szerelmes szeretne lenni, és egy komoly kapcsolatot. Ez a jelen. Tegyük fel.
Minden szép és jó, a lány értékel téged, hisz nem csak ezt mondod, hanem úgy is teszel, viselkedsz.
Aztán elkezdtek beszélgetni, témába kerül a múlt, te elkottyantod ezt, és abban a pillanatban véged van.
Az addigi tiszteleted lerombolja, mert nem a jelen által fog meghatározni hanem az alapján ami volt, a múltad felől.
Ez nem mindig szerencsés, ha valaki valóban nagyot változott, de mint írtam a legtöbb ember aszerint a hiedelem szerint működteti a kapcsolatait, hogy ember nem változik. Mert ez így biztonságos.
A valóság azonban az, hogy hány és hány olyan van, mikor olyan múltat feltételezünk valakiről, aminek köze nincs a jelenhez. És ha nem tudjuk összerakni az ok okozati összefüggést, vagy túl távol esik számunkra egymástól, nem érezzük következetesnek, az bizonytalanság érzést kelt bennünk.
Az igazság ebben az esetben, ha valóban csak annyi a gondod, hogy a múltad miatt kárhoztat, holott te már megváltoztál, középen van, és nem egyik vagy másik félnél.
Te is érthető vagy, amiért irreálisnak tartod az ítélkezést, és a lány is érthető, amiért ítélkezik, hisz biztonságot keresi, és az egyetlen fogódzója mint írtam...
Biztos te is megtalálod majd azt az embert akit keresel, és elfogad téged.
Soha nem azzal van baj, amit valaki csinál, hanem azzal, hogy ezzel mennyit árt másoknak. Ha ezek mind korrekt, sebzettség nélkül lezajlott kalandok, kapcsolatok voltak, ami amúgy magánügy, akkor aki igazán érdekelt lehet ebben, az te és a partnered, nem a Manci néni erkölcsi, vagy morális véleményének birtokháborítása, akinek amúgy ehhez semmi köze, mert nem vele feküdtél le.
88-as, nagyon szépen köszönöm a véleményed. Úgy hiszem, megérte regisztrálnom erre az oldalra, nagyon meglepett az összefoglalód - magam is hasonlóképpen gondolkodom. Ettől függetlenül még sosem tudtam ennyire összeszedetten megfogalmazni azt, amit te pár bekezdésben leírtál.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!