Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatnál zavarná a lányt, ha megtudná, hogy a pasija előtte bőven több, mint 100 lánnyal volt együtt szexuálisan?
54-es vagyok.
na ugye megmondtam,hogy igy fog viselkedni?mégis sokan nem hittek nekem!!
Nem kellett volna elmondanod. Megnyirbálódott az önbizalma, (hiszen ha ennyi lánnyal voltál, biztos voltak nála sokkal jobbak és nem okozna gondot bármikor lecserélned "egy jobbra"), ettől aztán abnormálisan féltékeny lett és többi már elkerülhetetlen volt.
A legtöbb lány így reagálna, úgyhogy legközelebb tényleg ne mondd el...
egy baj van azzal, ha nem mondja el. ha tényleg komoly lesz, és évtizedekig eltart - előbb-utóbb kiderül így vagy úgy.
na, akkor sokkal hevesebben fog reagálni a hölgy.
jobb az ilyet előre tisztázni, és ha 151-el már sikerült, nyilván fog sikerülni addig, amíg megtalálod azt, aki el tudja fogadni...
persze nem az első pár éjszakánál kell elmondani..
Szerintem értelmes felfogású érett embert nem érdekli hogy hány másikkal volt előtte a párja, kivéve persze ha ezek nem kapcsolatok hanem valami defektes pótlások voltak, de akkor is a figyelem a problémán van és nem azon hogy kivel mikor hol hányszor!
Egy autónál számít a kilóméter egy kabátnál hogy hányan hordták meddig, de egy ember nem lesz használt! Úristen! Aki így vélekedik az nagyon sekélyes! Ennyi erővel az is számíthatna hogy hányszor járt szegeden vagy hogy hány fagyit evett életében.
A nemi betegségeket pedig egy normális ember kezeli ha belefut és nem gyűjtögeti se nem osztogatja, szóval ez is csak üres kifogás.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!