Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatnál zavarná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatnál zavarná a lányt, ha megtudná, hogy a pasija előtte bőven több, mint 100 lánnyal volt együtt szexuálisan?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatnál még sosem árultam el a pontos számot, általában köntörfalaztam, hazudtam (nem, nincsen semmilyen nyavajám, az egyéjszakás dolgokat se nagyon kedvelem).
2012. márc. 30. 20:17
 101/132 anonim ***** válasza:

Jé, az előző volt a 100. Hozzászólás. :) valami centenáriumi ünnepség miatt lett kiemelve a kérdés? :)

Nekem 1 kérdésem van...

Hogy csináltad?

Szerintem máshonnan is meg lehet közeliteni a dolgot: ha komoly kapcsolatban kell erről nyilatkoznod, akkor elmodhatod hogy nagyon sokkal, de csak kevésből kértél repetát, azok közül ő az egyik.

Én fiúként ha már együtt vagyok valaki el, inkább attól félnék hogy mikor megy vissza az előző barátjához akivel mondjuk 6 évig volt együtt, a eok egyéjszakás nem agasztana, hisz csak egy éjszakára voltak jók neki.

2014. nov. 14. 16:55
 102/132 anonim ***** válasza:

Még egy dolog...

Megcsnáltad a tökéletes hetet? :)

2014. nov. 14. 16:56
 103/132 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
2014. nov. 14. 17:49
 104/132 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt minden nap más lánnyal, és minden nap csak 1 lánynál próbálkozhatsz. :)
2014. nov. 14. 17:58
 105/132 A kérdező kommentje:

Nem, ilyen nem volt.

Olyanok volt, hogy egy nap 2 különböző lánnyal voltam úgy, hogy nem tudtak egymásról.

Meg olyanok is, hogy tudtak:) Mondjuk utóbbit édeshármasnak hívják.

2014. nov. 14. 22:00
 106/132 anonim ***** válasza:
Eltelt egy év. Mi lett azóta a komoly kapcsolattal?
2014. nov. 18. 15:48
 107/132 anonim ***** válasza:
#106 Már leírta, olvasd vissza!
2014. nov. 18. 18:09
 108/132 anonim ***** válasza:
56%

Engem nagyon zavarna, nem mernék egy ilyen pasival kezdeni, mert állandóan rettegnék, amint ránéz egy nőre. Meg azon járna folyton az agyam, hogy biztos kevés amit nyújtani tudok. Meg ha azon a helyen lakna, ahol eddig is, mindig a csajokat nézném és azon gondolkoznék a városban járva, hogy vajon ezt is megdugta? Na és azt? Szerintem a sírógörcs kerülgetne a nap 24 órájában. Ismerem magam annyira, hogy tudjam, nem bírnám ezt feldolgozni és pár hét alatt a pszichiátrián kötnék ki.

Amúgy megváltoztál már, vagy még mindig ilyen életet élsz?

"úgy gondolom, a párkapcsolatok alapja az őszinteség, bizalom. Ha szóbakerülnek a kapcsolat elején azok a bizonyos "számok", hazudni fogok, a cél, a kapcsolat érdekében."

Ez mi?!

Nem érzed kicsit ellentmondásosnak?

Kérlek ne hazudj senkinek se. Legalább annyi legyen meg benned, hogy őszinte vagy és merd vállalni magad és a múltadat is. Az őszinteséget szokták értékelni az emberek.

20/L

2014. dec. 26. 15:35
 109/132 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Megkereslek facebook-on, mert tetszik, amit, ahogy írsz, gondolkozol. Rádírok, visszaírsz. Kialakul egy szimpátia, egyre jobban élvezzük egymás virtuális társaságát. Szeretnék randevút kérni Tőled. Megadod az esélyt.

Még nem merült fel a fenti kérdés kettőnk között. Találkozunk, a vonzalom élőben is erős. Sokadik randevúnkon vagyunk túl, valahogy szóbakerül a múlt.

Dobpergés - ebben a helyzetben hogy értékelnéd az őszinteséget?

Ebben a helyzetben kockáztassak? Tudva, hogy kvázi hányingered lenne tőlem és attól, amit bevallottam?

2014. dec. 26. 15:59
 110/132 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben díjaznám az őszinteséged, mert simán hazudhattál volna erről. A reakcióm függene attól, hogy ez csak a múltad, vagy még jelenleg is tart, mert azért nem mindegy. Ha az utóbbi, akkor biztos nem folytatnám veled és gondolkozás nélkül nemet mondanék, minden jövőbeli randira. Viszont ha mindez már csak a múlt és kiélted magad, akkor fontolóra venném, hogy maradjunk kapcsolatban, de csak barátilag. (itt akár a későbbiekben párkapcsolat is kialakulhat, mert annyira megszeretlek)

Szerintem kockáztass. Jobb az őszinteség, igaz, hogy fájna, de a hazugság még jobban összetörne, ha később kiderül.

Meg amúgy nem vagyok jó példa ehhez, mert alapból is betegesen féltékeny típus vagyok és egy férfival volt csak szexuális kapcsolatom. Egy önbizalommal teli nő, aki tapasztalt is, sokkal toleránsabb lenne ilyen téren.

2014. dec. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!