Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatnál zavarná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatnál zavarná a lányt, ha megtudná, hogy a pasija előtte bőven több, mint 100 lánnyal volt együtt szexuálisan?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatnál még sosem árultam el a pontos számot, általában köntörfalaztam, hazudtam (nem, nincsen semmilyen nyavajám, az egyéjszakás dolgokat se nagyon kedvelem).
2012. márc. 30. 20:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/132 anonim ***** válasza:
30%
nem zavarna ha amúgy meg tetszenél
2012. ápr. 26. 22:24
 42/132 anonim ***** válasza:
100%

A konkrét szám zavarna. Párom is sok lánnyal volt, pontos számot ugyan nem tudok, de nem is akarok. Biztos lesokkolna, ha ilyen magas szám lenne.

Nem a kapcsolat elején, hanem kicsit később tudtam meg, hogy meg se tudja (vagy inkább nem akarja) számolni, hogy hány nővel feküdt már le, így ekkora ismertem annyira, hogy egy kis sokkon kívül mást ne okozzon vele.

Nagyon kedves velem, mindig figyel rám, és könnyen felizgul. Néha elég, ha csak megölelem, és már legszívesebben felfalna. A többi, korábbi nő meg nem igazán érdekel. Minddel vége, és most velem van, engem szeret. Ezen kívül egy komolyabb beszélgetés során (pont mikor a féltékenységem picit előbukkant =)) megjegyezte, hogy ő soha nem látott korábban közelről olyan jó alakot, mint amilyen az enyém. Volt már nő, akinek nagyobb volt a melle, mint nekem, de annak minden más porcikája is sokkal nagyobb és löttyedtebb volt, mint az enyém. Lehet, picit túlzásba esett a kijelentésével, de jól esett, és azt mindenesetre megtudtam, hogy mindnél vonzóbbnak talál, ez jól esett, és megnyugtatott =)

A te esetedre válaszolva: semmiképp sem kezdenék ezzel. Ameddig lehet, kerüld a témát, te se faggasd ilyesmiről. Ha megkérdezi, a legegyszerűbb, ha azt teszed, amit párom is tett, mondd, hogy nem tudod, elég sokkal. Nagyságrendre se nagyon tippeld meg. És ha tényleg szereted a lányt, és tényleg komolyan tervezed vele, háríts azzal, hogy vele a legjobb eddig. Ha jól bánsz vele, és érzi rajtad, hogy szereted, akkor túl fogja tenni magát a dolgon, ahogy én is.

2012. ápr. 27. 06:55
 43/132 anonim ***** válasza:
100%
zavarna.
2012. máj. 7. 20:16
 44/132 anonim ***** válasza:
100%
Én tudván ezt.. nem tudnék veled lenni, sajnálom.
2012. máj. 7. 20:18
 45/132 anonim ***** válasza:

Engem zavarna. Inkább feszélyezne. De biztos sokan vannak, akiket nem.

25/N

2012. máj. 7. 20:42
 46/132 anonim ***** válasza:

Zavarna. Nagyon is. Nem hiszem, hogy képes lennék vele ezek után hosszú távra tervezni. Igazság szerint még ágyba bújni se nagyon tudnék vele többet... Szóval engem zavarna, igen.

22/L

2012. máj. 10. 11:11
 47/132 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon meglepődnék, mikor megtudnám, de nem zavarna. Szerintem jobb, ha az ember fiatalon éli ki magát, minthogy család mellett legyen millió kielégítetlen vágya ezen a téren.
2012. máj. 15. 19:46
 48/132 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Jó az oké h előttem "élje ki magát" és az én páromnak is volt pár nője, nade nem több mint 100. Azért ez kicsit dúrva
2012. máj. 15. 19:49
 49/132 anonim ***** válasza:
0%
Durva, de attól még szerintem jár neki az esély. Ha mindenki ilyen alapon lenne, mint itt sokan, hogy ha ennyi nővel volt már nincs esélye... Akkor hogyan találna magának rendes barátnőt?
2012. máj. 15. 19:52
 50/132 anonim ***** válasza:
91%

Sehogy. Gondolt volna erre előbb, mielőtt megfektetett 100 nőt... meg szerintem az ilyenek sose változnak. És nekem csalfa, nőcsábász pasi nem kell!

Akkor már maradjon ilyen, nőzzön, legyenek egyéjszakás kalandjai. De ne akarjon komoly kapcsolatot, mert nem nagyon fog menni. Ismerem az ilyen pasikat, és úgyse tudják lekötni magukat egy nő mellett... legalább is nem hosszútávon. Mindig megcsalás a vége... akkor meg mi értelme van? :/

2012. máj. 15. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!