Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra keresem a válaszomat hogy a 12-15 éves lányok miért jönnek össze egy 20-on felüli férfival?
Hát ennek sok oka lehet.
Személy szerint valahogy jobban érdekelnek az idősebb fiúk, de nem ennyivel! Végül is az átlag csak találgatni tud, többé kevésbé magából kiindulva. Pl.: 14 évesen elfogadnék egy 24 éves férfit, ha az okos lenne, velem kedves, és ő is szeretne, persze a külső megjelenéséhez is fűznék pár szót, de ha leírnám az hosszú lenne!
De ha valaki nagyon felül van azon a húszon, talán már alulról veri a harmincat, akk az szerintem elég apakomplekszus. Ott meg rá lehet keresni a google találatokra, hogy az mitől alakul ki.
De mondom: esetenként eltérő!

Az a vicc, hogy ezek a fiatal lányok épp olyan huszonéves fiúkkal jönnek össze, akik csak kihasználják őket.
Ellenben akik valóban szeretni is tudnák őket és nem csak arra hajtanak meg egyből le vannak koptatva.
Tapasztalatból beszélek.
22 éves fiú vagyok és sorban elutasítanak a 14-15 éves lányok, amikor megtudják a koromat.
Ellenben a sok bunkónak meg szétteszik a lábukat.
Én ezt nem értem. Miért nem kellenek senkinek sem a rendes fiúk, akik igazán tudnak szeretni, hűségesek és kedvesek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!