Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy 38 ëves férfival, de heti 1szer szoktunk találkoz ni. Kért engem ne küldjek neki sok sms. T ö. csak visszahivót tud küldeni . Miért van ez?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 21:36
1/11 anonim válasza:
Már össze is jöttetek? És miért csak heti egy tali?
2/11 anonim válasza:
Amúgy meg tőle is megkérdezhetnéd hogy ez miért van mi honnan a francból tudhatnánk.
4/11 anonim válasza:
Erről a visszahívósról úgy 18 éves kor után illene leszokni, mert nagyon ciki. Főleg 38 évesen. Gondolom van munkája, keresete, vegyen egy ki*aszott feltöltőkártyát.
5/11 anonim válasza:
Mivel T-mobilos és ott visszahívó ingyen van XD XD :D
6/11 anonim válasza:
És? Ki állította az ellenkezőjét? Itt arról van szó, hogy ennyi évesen (gondolom saját keresettel) töltse már fel a szájbaszekszuált mobilját és hívja fel a csajt..
7/11 anonim válasza:
Nem akarja, hogy a felesége gyanút fogjon.
8/11 anonim válasza:
A felesége fizeti a telefonszámláját és nem akarja, hogy lássa a hívott számok között a tiédet.
9/11 anonim válasza:
Szerintem van párja (felesége) és az sms-t nehezebben lehet kimagyarázni mint egy "téves" hívást... és valószínűleg ez az oka annak is hogy csak heti 1-szer találkoztok.
10/11 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha tévedek, de visszahívóst is csak úgy lehet küldeni, ha felhívod az illetőt, majd megnyomsz egy gombot, nem? Ergo ugyanúgy ott lesz a hívott számok között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!