Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem úgy 1 hete 1 fiúval, és az normális hogy a legtöbbet az exeinkről beszélünk? Mindkettőnknek rossz kapcsolatai voltak, és folyton arról beszélünk, holott lenne sok más közös témánk.
holott lenne sok más közös témánk.
akkor miert nem arrol beszeltek?
Végül is ez annyira nem rossz dolog, mert ha lesz folytatása a dolognak, sokkal figyelmesebbek lehettek egymással.
Mi is beszéltünk egy párszor az exekről a párommal még a kapcsolatunk elején, és örülök (is meg nem is.. :D) mert tudom mik azok a pontok vagy sebek amikre figyelni kell és nem felszakítani és begyógyítani. Legalábbis ez volt az elején.
Ma már így közeledve az 1 év felé teljesen elfelejtődnek az exek.. :)
Nevettek rajtuk? Akkor (szerintem) valamelyikőtök (vagy mindkettőtök) sértve érzi magát, az előző kapcsolatai egyike miatt. Előfordul az ilyen... Próbáld meg kicsit magabiztosabban terelni a témát más irányba.
Megjegyzem, tanulságos lehet az is, ahogyan a volt kapcsolatairól beszél. Ha mindig csak az exeit szapulja, akkor ott valami nem stimmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!