Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra keresem a válaszomat hogy a 12-15 éves lányok miért jönnek össze egy 20-on felüli férfival?
Minden bizonnyal, mert érettebbek mint a korunkbeli fiúk. Más az értékrendjük, komolyabbak, és felelősségteljesebbek. A lányok nem a 12-15 éves kis komolytalan fiúkákat szeretik, akik csak arra várnak, hogy legyen egy csajuk és menők legyenek tőle.
Persze van átfedés, nem minden 20onéves komoly, és nem minden 10enéves komolytalan.
14l
Engem inkább az érdekelne, hogy egy huszonéves srác minek jönne össze egy 12-15 éves kislánnyal? Ismerek egy-két kiskamasz csajszit, aranyosak, úgy a maguk formájában, nem p.icsák, de annyira gyerekek még, szeleburdik és kis bolondosok. Olyan tipikus kis tizenévesek. Nem tudom minek vágyna komoly kapcsolatra, ilyen lányra egy 20-21 éves srác.
21L
Bennem is inkább az a kérdés merült fel, hogy egy húszon felüli mit vár ezektől a lányoktól.
Egy tini mit lát egy nála idősebből?
Hogy független, tapasztalt, azok a dolgok amiket mond az illető fiú egytől-egyig az újdonság varázsával hatnak. Több mint valószínű, hogy érettebben gondolkoznak kortársaiknál, de ahhoz még nem elég éretten, hogy belássák, igen csekély az esély arra, hogy egy ilyen kapcsolat működjön.
A másik dolog, hogy ezek a lányok egytől-egyig komoly kapcsolatot szeretnének. Felmerül a kérdés, hogy minek? Mert mindenhol azt látják, hogy egy ember csak akkor lehet igazán boldog, ha van valaki mellette.
A tény, hogy az egyik legértékesebb dolog az életben, ha szeretnek, és te viszontszeretsz, de kétlem, hogy erre feltétlen szüksége van egy éppen kamaszodó kislánynak.
a kérdés adott volt ez nem válasz de azért köszönöm szépen !!
aki elöttem írt az gondolkozzon el hogy bármi lehetséges csak akarni kell ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!