Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nős férfival már háromszor szeretkeztem, hogyan tudnám elérni, hogy hosszú távú legyen az a szeretői viszony? Ez a háromszori szeretkezés már alap egy hosszabb viszonyhoz?
"Eszem ágában sincs a házasságát szétverni"
Azzal már elkéstél. :) Komolyan nem értem az embereket, hogy ezt mégis hogyan gondolják.
Nincsenek egyedülálló férfiak akikre rá lehet mászni vagy a pasi akkora s*ggfej, hogy félred*gjon?
Persze, hogy alap hozzá, és valószínű folytatódni is fog a kapcsolat ha már háromszor megtörtént, de bátor vagy, hogy ide kiírod, mert fogsz itt kapni hideget-meleget rendesen...
U.i.: Én nem ítéllek el, sőt hát Te semmi rosszat nem csinálsz, te nem csalsz meg senkit, nem versz át senkit... :) A hibás a drága férj, vagy a felesége...:)
U.i.u.i.: ezt csak mint mentség írtam neked, mert lassan kezdődik a te büdös sz@jha....család romboló...roh@dék...
Sok sikert!!!
Elmarasztaló komment...
(Itt most gondolj hozzá minden undorító, trágár jelzőt, amit csak ismersz az ilyen "nőkre", és vedd magadra.)
De miért mindig a 3. fél a hibááááás??? Most komolyan...
Lehet az asszony a hibás, mert megszült egy gyereket és úgy érzi övé örökre a pasi, ezért már megteheti, hogy 120 mázsára hízzon és egész nap csokit zabáljon( azt fel se fogja, hogy a férje egy 52 kilós nőbe szeretett bele). A szex már nem érdekli, de ha havonta 1szer mégis akkor sötétben és gyorsan a barátok közt szünetében megpróbálja lerendezni....
Higgyétek el millió egy ilyen példa van, és ez esetben se a férj se a 3. nem hibás...
Persze az is lehet, hogy a férj simán egy ilyen vérmérsékletű pasi, mindig hódítania kell...
A lényeg drága kérdező, hogy ne szeress bele, csak csináld ami jól esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!