Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nős férfival már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nős férfival már háromszor szeretkeztem, hogyan tudnám elérni, hogy hosszú távú legyen az a szeretői viszony? Ez a háromszori szeretkezés már alap egy hosszabb viszonyhoz?

Figyelt kérdés
Elmarasztaló kommenteket nem kérek. Eszem ágában sincs a házasságát szétverni.
2012. márc. 25. 18:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez melyik csajom lehet? :O
2012. márc. 25. 18:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Az, amelyikkel még csak háromszor feküdtél le! ;)
2012. márc. 25. 18:46
 13/24 anonim ***** válasza:

Az tőle függ. Nem vesz téged emberszámba, az a helyzet. Ígérget, vetít, te meg bedőlsz.

Minek csinálod magadnak a problémát?

2012. márc. 25. 18:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hány éves a pasi?
2012. márc. 25. 21:01
 15/24 Lifeishard ***** válasza:

Hogy mik a kilátásaid, Kedves Kérdező? Számít ez? Hiszen már beleszerettél... 10-ből 9-en mondjuk, hogy rá fogsz b@szni, mert qrva nagy valószínűség szerint Veled is meg fogja tenni, de valószínűleg úgyse veszed figyelembe. A Te dolgod. Ez pedig, hogy nem vered szét a házasságát... Igaz, hogy ő kezdte a viszonyt, legnagyobb részt az ő felelőssége, de egy viszonyhoz 2-en kellenek... Persze abban is van valami, amit Anna8812 mond - a különbség az szerintem, hogy Neked is van benne felelősséged, nem csak az "asszonynak", elvégre mondhattál volna nemet is.

26/F

2012. márc. 25. 21:46
 16/24 A kérdező kommentje:
33 éves vagyok, a pasi 38.
2012. márc. 26. 08:10
 17/24 anonim ***** válasza:
23%

Én viszont tudom, miről kérdezel, nős férfiként volt szeretőm, nem is egyszer (mellesleg volt, amelyik épp, hogy megmentette a házasságot).

Szóval három alkalom, meg ha nincsenek kínos körülmények, az elég sanszos lehet...

2012. ápr. 25. 01:34
 18/24 anonim válasza:
89%
Mivel beleszerettél, minél tovább csinálod annál rosszabb lesz. Neked. Mivel itt most te vagy a kulcsfigura (nem ítéllek el, ne aggódj) magadat kell védened. Kiszolgáltattad magad, amikor a lábaidon kívül a szívedet is kitártad neki. Egyébként ilyen szituációkba gyakori, hogy az ember nem a valós személybe szeret bele, hanem egy idealizált, tökéletes illetőbe, mert vagy beleképzeli, vagy a másik eljátssza. A másik opció az, hogy egy igazi orgazmus után könnyen bele lehet bárkibe "szeretni", de az sem igazi szerelem. Te azt szeretnéd, hogy majd egyszer a tied legyen. Ne tagadd le, ha nem így lenne nem érdekelne a tartós viszony, főleg, hogy szereted is. De a legvalószínűbb, hogy nem lesz a tied. Ha el is hagyná a feleségét, te valószínűleg akkor sem bíznál benne, mert ha az exnejével megtette, akkor megtenné veled is. Ez járna a fejedbe. Remélem segítettem!
2013. febr. 18. 23:20
 19/24 Hansa válasza:
nos az én tapsztalatom az hogy egy nős pasi izgalmasabban érzékiebben tud udvarolni mint a szingli.sokkal vonzobb.bár sosem volt kapcsolatom ilyen de miota szinli vagyok sokan bólnak/udvrolnak megkörnyékeznek.és a szingli pasi béna, lusta bokolni,teperni.mig egy nős pasi mégha csak futó kalandot szeretne is hamarabb randira hiv.nem itélek el,de gondolkoz el azon valoban erre vágysz?ha te lennél a párja szerinted nem lenn e másik csaja???az ilyen pasiknak elég egy mini szoknya,egy kidobot cici vagy egy csábos mosoly és hidd el 40cmrel lentebb gondolkodnak. :)
2013. dec. 26. 06:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Te nem E.G. vagy veletlenul? :)
2014. aug. 9. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!