Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szeretkezés után szeretnek odabújni a párjukhoz?
Azért érdekel,mert már másfél éve vagyok együtt a párommal és szeretkezés után az első dolga,hogy rágyújt a cigire és a számítógép elé ül. Néha bosszantó tud lenni számomra. Pedig nekem olyan jól esne,ha utánna kicsit összebújnánk. Persze így szeretem Őt amilyen,csak érdekelne,h másoknál is így van?
22/l
Én sem szoktam a páromhoz bújni szex után.
Habár olyankor nincs is otthon...
Jelenleg nem vagyok kapcsolatban, de a legutóbbi barátnömmel minden szeretkezés után hosszú összebújás/levezetés volt, sokszor így aludtunk el.
Soha nem kelt fel egyikünk sem olyanokért, hogy gépezzen vagy bármi...
Nem megbántani akarlak, de Ö csak ürít.
Hányingerkeltő ha összefüstöli a lakást, és az is ha rögtön utána rágyújt! Nem beszélve az okádék szagú szájuktól!!! Az ilyennel csókolózni is rémálom!!!
Amúgy meg a csávó elég tapló, még ha biológiailag így is helytálló. De persze szociális értelemben eléggé suttyó, hogy ennyire sem törődik veled. Olvastass utána vele az utójáték címszóval jelzett témakörben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!