Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk szeretkezés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk szeretkezés után szeretnek odabújni a párjukhoz?

Figyelt kérdés

Azért érdekel,mert már másfél éve vagyok együtt a párommal és szeretkezés után az első dolga,hogy rágyújt a cigire és a számítógép elé ül. Néha bosszantó tud lenni számomra. Pedig nekem olyan jól esne,ha utánna kicsit összebújnánk. Persze így szeretem Őt amilyen,csak érdekelne,h másoknál is így van?

22/l

2012. febr. 13. 20:14
1 2
 1/11 bozontosborz ***** válasza:
50%
eszembe se jutna.
2012. febr. 13. 20:15
 2/11 bozontosborz ***** válasza:
100%
Kicsit félreérthető lett, eszembe se jutna elmenni és a gép elé ülni.
2012. febr. 13. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem. én azt szeretem, ha hozzám bújik a barátnőm. a barátod meg elég tahó, ha utána azonnal rágyújt, s megy kockulni...
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Én sem szoktam a páromhoz bújni szex után.

Habár olyankor nincs is otthon...

5/11 anonim ***** válasza:
97%

Jelenleg nem vagyok kapcsolatban, de a legutóbbi barátnömmel minden szeretkezés után hosszú összebújás/levezetés volt, sokszor így aludtunk el.

Soha nem kelt fel egyikünk sem olyanokért, hogy gépezzen vagy bármi...

Nem megbántani akarlak, de Ö csak ürít.

2012. febr. 13. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
2%
nem a pasik sose bujnak. szex után három dolog jöhet csak: cigi, alvás, kaja....
2012. febr. 13. 20:20
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Az én fiúm bújik, és kifejezetten igényli, hogy én is bújjak. Mondjuk tudja, hogy ha rágyújtana, akkor az lenne az utolsó alkalom együtt :D
2012. febr. 13. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretem ha összebújunk utána, és különben is :)
2012. febr. 13. 22:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Irigylem azokat akiknek bújik a párja :). Én is mondtam a páromnak,mikor elment gépezni,h bújjon vissza mellém és csak annyit mondott,h "mindjárt",de ott ragad. Lehet,h csak én fújom fel ennyire,de egyszerűen annyira rosszul esik.
2012. febr. 13. 22:36
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

Hányingerkeltő ha összefüstöli a lakást, és az is ha rögtön utána rágyújt! Nem beszélve az okádék szagú szájuktól!!! Az ilyennel csókolózni is rémálom!!!

Amúgy meg a csávó elég tapló, még ha biológiailag így is helytálló. De persze szociális értelemben eléggé suttyó, hogy ennyire sem törődik veled. Olvastass utána vele az utójáték címszóval jelzett témakörben!

2012. febr. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!