Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fájna ha fb-on pl viszontlátnám az aktuális bnőjével, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakitottunk, egymás ismerősei vagyunk,de már sosem lehet köztünk semmi és nem is kell h legyen. Mondjuk én még nagyon szeretem ,de nem tudnák már bizni benne.

Nem a boldogságát sajnálnám sőt ..csak most még fájna ha esetleg meglátnám h ő már továbblépett..

A gond h sok közös ismerősünk is van ..most őket is törölnöm kéne ? nem tudom mi lenne a jó megoldás ..

2012. márc. 27. 18:20
 1/4 A kérdező kommentje:
TUDNÉK *bocsánat
2012. márc. 27. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ot blokkold egy idore, az ismerosoket hagyd. Vagy hagyd a fenebe a facebookot egy idore.
2012. márc. 27. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Töröld magad arról a szarról! Én egy ilyen retken sem vagyok fenn és mégis élek.
2012. márc. 27. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én megszakítanám az ismeretséget, még a közös ismerősökkel is. Ha nem így teszed, akkor állandóan figyelni fogod és fájni fog, ha olyat látsz, amihez már semmi közöd.
2012. márc. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!