Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi ér többet;egy barátság vagy egy (aktuális) szerelmi kapcsolat?
barátság kontra szerelmi kapcsolat egy nővel vagy fiú barátság kontra szerelmi kapcsolat egy nővel?
barátság kontra szerelmi kapcsolat egy fiúval vagy barátság egy nővel kontra szerelmi kapcsolat egy fiúval?
melyik mióta tart? melyik helyzet áll fenn?
egy barátság mindig többet ér, ha igaz barátságról van szó, kölcsönös baráti érzelmekről.
viszont megsütheted a barátságot, ha egy lakatlan szigetre kéne valakit vigyél, aki vagy a barátod vagy a barátnőd lehet csak.
Erre így nem lehet válaszolni. Szerintem sok függ attól, hogy milyen viszonyban vagy a barátoddal, és milyen a viszony a pároddal.
pl: Van olyan barátnőm, aki többet ér nekem, mint egy pár hónapja tartó kapcsolat, mert olyan mély a viszonyunk, viszont abban már nem vagyok biztos, hogy egy stabil hosszútávú kapcsolat esetén is őt helyezném előbbre.
Viszont van olyan barátnőm, akiért még egy három hetes kapcsolatot sem rúgnék fel, vagy nem szorítanék háttérbe. Nagyon sok mindentől függ ez:)
19/L
Igen, ez is a viszonyoktól függ, de... Jelen pillanatban a testvéremmel való viszonyt alapul nézve számomra a testvér lenne a fontosabb. De perpillanat én a kis öcsikémet szeretem a legjobban a világon, szóval...:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!