Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi ér többet;egy barátság vagy egy (aktuális) szerelmi kapcsolat?
a szerelem múlandó, és egy érzés. a barátság örök, mert nemcsak érzéseken alapul, hanem valódi kötelék. mondjuk a férjem és egy barátom közül kéne választanom...nem tudom, biztos a férjem választanám, de rossz érzésem lenne, amiért ilyen helyzetbe hoztak. szóval a barátság sztem. a testvérnél meg nem kérdés. persze, hogy a tesóm.
29/N
más véleménye?:)
köszi az eddigieket:)
1)testvér
2)barát
3)barát
...
...
szerelem
Nem teszek sorrendet. A szerelmemben azt az embert látom, akivel ha minden jól megy, leélem az életemet. Sajnos a szakítással véget ér ez az illúzió, de előbb- utóbb csak lesz olyan ember, aki tényleg az én párom. Nem is értem, hogy lehet másképp hozzáállni egy kapcsolathoz. Ha szeretek valakit, akkor szívem minden szeretetével szeretem.
A barátok is fontosak, mindent meg tudok velük beszélni, esetleg a párommal kapcsolatos problémákat, és is szívesen meghallgatom őket, ha problémám van, fordulhatok hozzájuk.
Summa summarum: ha a párom szeret, nem kéri, hogy válasszak közte és a barátaim között. Ha a barátaim igaziak, nem kérik, hogy válasszak köztük és a barátom között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!