Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számotokra mi ér többet;egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mi ér többet;egy barátság vagy egy (aktuális) szerelmi kapcsolat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 13:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
ha választanom kellene a barátnőm és a legjobb barátom között, inkább meghalnék.
2011. máj. 22. 16:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés. Mindkettő más minőség, helyettesíthető, pótolható mindkettő ez az igazság, életszerűség!

A család más, az nem pótolható.

Nekem abba a pillanatban végérvényesen megszűnik bárki aki elárul, én nem csinálnék problémát ebből, pár káromkodás oszt. amnézia, ennyi!

Ha meh jó a kapcsolat a gyrwk, szülő az első, az szent dolog.

Utána a társ egyértelműen, ez amolyan hierarchia.

Barátságba nem hiszek nők között, haverság, cinkosság bőven elég.

Soha nem lehez bizalmi kapcsolat nálam, az kizárt.

Felesleges bonyodalom, nézzetek körül! Ki árul el legelőször vagy inkább leggyakrabban? Akibe bíznak. Oké lehet bárki áruló ezt se vitattam soha 1 percig se!

Ésszerűség nem árt sehol se meg óvatosság se csak abból nem lehet baj. Ez van!

Minden szentnek maga fele húz a keze!

ápr. 21. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!