Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség 26év?

Figyelt kérdés
26l 52f mennyire vennétek komolyan a dolgot ráadásul szeretőként mert van neki ex és ugysejtem viszonyuk van néha-néha, persze tagadja.7 hónapos a "kapcs"
2012. márc. 27. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:

felejtős! És gyorsan!

38F

2012. márc. 27. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
ha jó szerető, (gondolom az, különben miért lennél vele) és nem is karnál többet tőle, akkor miért ne?
2012. márc. 27. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem kellenek az"apád lehetne" meg hasonló kommentek mert tudom tisztában vagyok vele csak érdekelnek mások véleménye is.
2012. márc. 27. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem 26 évesen már meg kéne lennie benned annak a képességnek, hogy eldöntsd neked mi a jó és mi a rossz. Ill. hogy ez erkölcsileg belefér-e.

Ha mégsem vagy eme képesség birtokába, akkor itt az első lecke!

2012. márc. 27. 10:21
 5/8 A kérdező kommentje:
élvezzem addig míg tart és míg jó és kész?
2012. márc. 27. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Felejtős.

Az ok egyszerű.Amíg csak szexről van szó addig nincs is gond.De ha már összeköltözés,családalapításról van szó akkor ki fog ütközni,az 1 generációs különbség.

Sok gond lesz még ebből.Kezdve azzal,hogy ki fog derülni a fiatal nőt sok olyan érdekli majd amit a férfit nem.Lehet hogy a fiatal nő elmenne táncolni egy helyre,de a férfi közel 60 évesen inkább otthon ülne.

A barátságok is megváltoznak.A fiatal nő barátai nem fognak tudni mit kezdeni egy közel 60 éves emberrel,mert akárhogy is nézzük ő nem fog úgy beszélni,öltözni,és gondolkodni mint egy fiatal.(csak arra gondolj,hogy 26 évesen már mi is csak lessünk egy 14 éves viselkedésén,pedig nincs abban semmi rossz)

A férfi barátai pedig nem fogják komolyan venni a lányt szintén a kora miatt.Bizony az idősebb generációnak 2 dolog fog ilyen esetben az eszébe jutni

1.mekkora mázlija van Bélának,már megint kifogott egy kiscsibét

2.na ez a kis fiatal nő sem szerelmes,csak Béla pénze,vagyona kell neki..

(nem sértésből írtam,csak felvázoltam)

Ezért hosszabb távon sosem fog működni

(megjegyzem ismerek pár olyan nőt akik ennyire idős férfival kezdték,volt akik össze is házasodtak,de ma már egyik sincs együtt az idős párjával/férjével.)

39/N

2012. márc. 27. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Szeretőnek egy időre, észben tartva a realitásokat és a jövő nélküliséget, miért ne?

Ha összejöttél vele és ennyi ideje megy, nyilván tud valamit a pasi. És biztosan jobban fel tudsz rá nézni, mint egy olyan puha farkú, fél-analfabéta kis majomra, amilyenből itt ezer nyavajog naponta, hogy kéne valaki aki megtörölje a taknyos orrát.

Csak az ilyen kapcsolat magában hordozza a büntetését, hogy nincs jövője. Ezt be kell kalkulálni!

2012. márc. 27. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:
az utolsó kettőnek tisztelet:)megválaszoltátok
2012. márc. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!