Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőm, üt, ver,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm, üt, ver, karmol és én visszaütök neki mert már elegem van belőle és idegbetegként viselkedik, az szemét dolog részemről?

Figyelt kérdés
Elfogyott a türelmem és fájt már amiket csinált...
2012. márc. 26. 11:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szeretnéd, ha egyszer ő lenne a gyerekeid anyja, és velük is így viselkedne?

Ha nem, küldd szakemberhez, és hagyd el. Ilyenkor önzőnek szabad sőt kell lenni.

2012. márc. 27. 06:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nézd ha ilyen beteg állat lenne, hogy tényleg öngyilkos tudna lenni, akkor miért a te felelősséged őt megmenteni? Miért akarod, hogy magához láncoljon? Éltek még pár évet együtt, hogy akkor még nehezebb legyen szakítani? Beteg, szólj a szüleinek, hogy mi történt és lépj le! Reflektálva az egyik hozzászólónak, aki ilyennel fenyeget tudja hogy vágja fel az ereit, hogy ne haljon meg + te is ott voltál, aki mentőt hívott. Ez csak segélykiáltás, nem meghalni akarás.

27F

27F

2012. márc. 27. 08:24
 23/25 anonim válasza:
100%

szerintem sem gáz!! ha még 1 pofont kapnék már az se lenne rendben, de azt ráhagynám. de hogy üt, rúg, karmol az nagyon durva. én jól beboxoltam volna már az arcát, hogy az anyukájával szórakozzon és elhagytam volna.

nekem is volt amúgy olyan bartánőm, aki vagdosta magát a szemem láttára. nagyon megijedtem akkor, nem tudtam mit csináljak. nem egyszer fenyegetett öngyilkossággal. a végére meg azt mondtam neki: nyírjad ki magad b¤zmeg. anyádnak meg nekem teszel ezzel jót. a környezet szelektálja inkább a hülyéket!!!!!!!!!!!

2012. ápr. 17. 23:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Nincs egy húgod, vagy nővéred?

Vagy esetleg egy haver csaj aki egyszer kicsit megmutatná a barátnődnek,hogy milyen amikor megkarmolják, meg megtépik?

Utána ne félj nem csinálná!:)

Próbáld ki szerintem megérné!:)))))

2012. ápr. 23. 03:31
 25/25 Andi585 válasza:
F35: az én nőm is ilyen karmolászós. Tiszta idegroncs, de nem hagyom el, mert szeretem. Inkább cicusrodeózom vele, mert nagyobb vagyok, szóval lefogom a kezét, de elengedem azonnal, szóval nem tartom lefogva.... ha lefogva tartasz valakit, az tuti bepánikol, nem ér semmit. Szóval védekezek és közben mondom neki, hogy haló, lehúzták a rolót nálad.. meg hahó ébresztő, el vagy borulva. Amúgy akkor jön rá a bunyó, ha kritikát kap. A legkisebb hibát sem bírja beismerni.. de már azért alakul (hála a humánus technikának). Szép lassan normális lesz, vagy normálisabb.. hónapok alatt látszik.
2014. dec. 24. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!