Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm, üt, ver, karmol és én visszaütök neki mert már elegem van belőle és idegbetegként viselkedik, az szemét dolog részemről?
Idióta antiszociális állatok vagytok! Nőt nem ütünk meg, soha (max. ha az életedre tör)! Ha ilyen "harmonikus" a kapcsolatod vele, akkor szakíts vele, de ne üsd meg. Hülye barom, ha ismerősöm lennél, ezért leszakítanám az arcod! Gondolkozz már, aki fenyeget az nem lesz öngyilkos!
27F
Te már írtál nem rég ugye? Még azóta sem raktad ki?
Ne engedd, hogy zsaroljon! Keress egy normális lányt.
Hívd fel a szüleit, hogy cuccolják haza, és vigyék pszichológushoz. Erre csak ez a megoldás, ne verekedj, hanem küldd el.
11:14-nek. Hát ha ilyen hülye, akkor vágja fel!
De én is azt írtam, hogy a szüleinek szól, és elviszik egy szakemberhez.
Én az előttem szólónak írtam amit írtam nem neked. Sajnálom ha magadra vetted. De az előttem szóló azt írta h hagyja ott úgy sem csinál semmit.
Jah és az illetővel azóta nem is beszéltem. Akkor sem hatott meg amit csinált. Csak példaként mondtam h az h fenyegetőzik nem azt jelenti h nem tesz semmit
Tudom, hogy nem nekem írtad, és nem vettem magamra, csak egy vélemény volt. :)
Azért abban van valami, hogy nem teszi meg ha fenyegetőzik.
Szerintem ez csak zsarolás, semmi több.
Van olyan, hogy valaki vagdossa magát, de attól még nem lesz öngyilkos (de a hajlama megvan rá, és kezelendő eset).
Szerintem jelen esetben is csak egy hisztis, idegbeteg csaj, aki így zsarolja a párját. Korábban, ha jól emlékszem azt is írta, hogy a csaj azzal zsarolja, hogy bármikor kimehetne külföldre.
A helyében én már rég elhagytam volna.
Nem normális, ha így viselkedik. Ettől függetlenül ne üss vissza, maximum ha már tényleg a testi épségedet kockáztatja, fogd le, vagy valami. A helyedben otthagynám azt a nőt.
Szerintem nincs amúgy mentség se nő, se férfi megütésére. Egy oknál tartom indokoltnak, ha a te, vagy a szeretteid, barátaid testi épségét kockáztatja. Akkor nem érdekelne engem se az udvariaskodás, ütnék, vágnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!