Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhajlási engedély?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kaptam elhajlási engedélyt de nem foglalkoztam vele. Viszont mostanában elgondolkoztam rajta és nem is tudom mitévő legyek. Volt már valaki aki kapott esetleg? 16 éves voltam a barátnőm pedig 15 mikor összejöttünk és nem akarjuk egymást megfosztani a fiatalságától de nem tudom mi tévő legyek. Egyáltalán hol tudnám? Mármint buliba, mert eléggé kiestem már az e- fajta világból.

18F

2012. márc. 23. 10:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalok vagytok még. Ennyi idősen hülyeségnek tartom az elhajlási engedélyt. Akkor inkább váljatok külön és beszéljétek meg, hogy 2 év múlva találkoztok és ha még mindig, akkor összejöttök. Vagy ha a szakítást nagyon nem bírja egyikőtök sem, akkor értelemszerűen nem éltek ezzel a dologgal. Nem ötvenes házasok vagytok, hanem tizenéves fiatalok...
2012. márc. 23. 11:02
 12/27 A kérdező kommentje:

nem utolsó hanem 10:58

Utolsó te meg egy feminista beszűkült látótérrel rendelkező egyén vagy akinek fogalma sincs a komoly kapcsolatokról.

2012. márc. 23. 11:04
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A fiatal évek kiélvezése nem azt jelenti, hogy b*sszál orrba-szájba.

Azt jelentené, hogy ismerd meg magad, szórakozz (amivel NEM függ össze a mértéktelen kefélés), tanulj meg igazodni másokhoz, tanulj meg kapcsolatban élni - ez utóbbit pedig nyilván több emberrel is érdemes kipróbálni, mert úgy tanulhatsz meg igazán többféle embertípushoz is igazodni (mert ugye a kapcsolat, az kölcsönös kompromisszumokon alapul).

Ha találsz egyvalakit, akit szeretsz, de úgy igazán, akkor persze nem kell otthagyni, mellette is meg lehet tanulni "létezni" - de ha már felmerül az, ami nálatok is, akkor annak a kapcsolatnak annyi. Ti már csak azért vagytok együtt, hogy ne legyetek egyedül. Állíthatod az ellenkezőjét, de mivel elgondolkoztál a dolgon, csak önmagadat ámítanád. A lányok meg nem szokták csak úgy "megengedni" a barátjuknak, hogy félrek*féljen - egyértelműen nem szerelmes beléd már.

2012. márc. 23. 11:05
 14/27 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek szól, utolsó a kor csak egy dolog szellemileg kell érettnek lenni és olyan döntéseket hozni ami megalapozza a boldog jövőt és ha valamelyikőnk is úgy érezné, hogy nem élte igazán az életét.
2012. márc. 23. 11:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

ha nem élted ki magadat, akkor menj kúrd végig a fél várost,te dolgod, de ne alázd meg már a csajodat.

1. nem szereted

2. viszket neked ez érthető pasi vagy

3. a csajod szerintem csak azért mondta ezt az egész dolgot, mert kíváncsi volt arra,hogy megteszed-e.

2012. márc. 23. 11:08
 16/27 A kérdező kommentje:

Attól, hogy ilyet megengedett még nyugodtan lehetünk IGAZÁN szerelmesek egymásba csak nem akarjuk, hogy klimax közben majd jól fej bevágjon, hogy hoppá hát annyi mindent nem próbáltunk ki, mert a flörtölés és elég sok minden más is már megcsalás mi csupán megengedtük egymásnak, hogy semmilyen téren ne legyen korlát körülöttünk.

Nem az kértem, hogy oltsatok agyba-főbe hanem véleményt kértem, hogy nektek mi a véleményetek az elhajlási engedélyről és NEM PEDIG A KAPCSOLATOMRÓL szóval...

2012. márc. 23. 11:13
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
biztos véletlenül oltunk. igazad lehet. akkor old meg egyedül a problémád.
2012. márc. 23. 11:14
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
ha szerelmes vagy csak ŐT és kizárólag ŐT akarod. pont.
2012. márc. 23. 11:15
 19/27 A kérdező kommentje:
Hát attól, még ekkora f*szok vagytok még nem kéne ezt nyilvánosságra hozni, látom egyikőtök sem nőtt még fel és nem is tudja milyen egy igazi komoly kapcsolat és milyen nehézségekkel kell szembenézni-e Szóval inkább téma lezárva, mert egy értelmes választ nem tudtok kinyögni akkor inkább hallgasson mindenki, hogy szépen fejezzem ki magam.
2012. márc. 23. 11:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Áhááá, szóval szerinted az a felnőttség jele, hogy 18 évesen végigk*rod a várost, miközben neked igeniscsakazértiskib*szottulkomoly barátnőd van...

Poénos... :)

2012. márc. 23. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!