Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom "elhajlási engedélyt" adott?
Tudom volt ez a film, nem ez szülte az egészet, csak gondoltam így egyértelműbb mindenkinek.
1 évre ment ki az asszonykám dolgozni Svájcba és azt mondta, hogy ha szeretném, akkor most éljem ki magam és nem akkor amikor már komolyabbra fordul a dolog. (3. éve vagyunk együtt és terveztünk már elég sok mindent,pl most miattunk van kint Svácjban is.)
Nekem a lehetőségem meg is lenne rögtön 3 barátnője ajánlotta fel magát, és a viccet félre téve szó szerint így: Ha ki megy *****, akkor végre alád tehetem magam. a másik meg: Ugye tudod, hogy pár héten belül az enyém leszel.
1. kérdés :) Tudtam, hogy tetszem nekik, de azt nem gondoltam hogy ennyire. Vagy ez csak azért lenne, hogy behúzzanak a csőbe és a párom lássa, hogy tényleg megtenném e?
2.kérdés: Azért mondta ezt, hogy ő is "szabad " lehessen odakint?
Nem kizárt, h a barátnőinek direkt mondta, h ajánlkozzanak fel neked!!! Amúgy ha én valakit szeretek és három éve kitartok mellette, minimum az, h megvárom míg visszajön és nem kavarok senkivel.
A 2. kérdést pedig inkább tőle kellene megkérdezned szerintem.
Nekem is fura ez 3 év után, de tény, hogy van olyan ismerősöm, akik már 5 éve olyan kapcsolatban vannak, ahol ez szintén beleférne. Alkati kérdés, nekem nagyon gyanús lenne ez a felajánlás.
Szerintem se kavarj a barátnőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!